Dealers

Online Bestellen

Alle bestellingen via de site van Gardenlux zullen via een dealer bij u thuis worden geleverd. De dealer wordt op basis van uw locatie bepaald, de dichtstbijzijnde dealer zal uw producten thuis afleveren.

 

Tuinmaterialen kopen bij een erkende Gardenlux Dealer

U kunt onze tuinmaterialen op veel plaatsen kopen. Er is altijd een erkende dealer bij u in de buurt. Hier kunt u terecht om de collectie te zien en uiteraard voor advies bij het uitzoeken van de juiste bestrating en tegels. Wij willen samen met onze dealers de Nederlandse tuinen de luxe uitstraling geven die het verdient! Let er wel op dat niet elke dealer ons complete assortiment heeft tentoongesteld. Elke dealer kan wel het complete assortiment bestellen. 

 

Op zoek naar een Gardenlux dealer bij u in de buurt? Bekijk hierboven de kaart, of vul uw postcode of woonplaats in. Het netwerk van Gardenlux dealers is door heel Nederland te vinden, en met meer dan 150 dealers is er altijd een verkooppunt bij uw in de buurt. Heeft u een vraag? Neem direct contact op met één van onze dealers of stuur ons een bericht.

 

Showtuinen, showpleinen en rekken

Voor het beste beeld kunt u één van onze dealers bezoeken een bezichtiging. De gedrukte kleuren in het magazine of op de website kunnen afwijken van de daadwerkelijke kleuren. Elke tegel heeft zijn unieke print en design. Dit zorgt ervoor dat geen enkele serie tegels hetzelfde is en daardoor de kleuren en prints kunnen afwijken. Om u zo goedmogelijk van dienst te zijn hebben wij onze dealers verdeeld in drie categorieën: bezit van een showtuin/showplein, alleen rekken of een tuincentrum. 

U kunt zo gericht uw keuze maken!

 

Verschillende categorieën dealers

 

showplein/showtuinen

Showplein/Showtuin

Onze dealers hebben ons assortiment in een showplein of een showtuin liggen. Hier worden de nieuwste producten in gepresenteerd en is zeer hoge mate van kennis aanwezig. De dealers besteden veel aandacht aan het tentoonstellen van de materialen.

Veel showpleinen en showtuinen kunt u altijd dagelijks bezichtigen, maar informeer voor de zekerheid bij de dealer naar de openingstijden.

 

 

Alleen rekkenRekken tentoongesteld

De dealer heeft onze rekken tentoongesteld, maar heeft geen showplein of showtuin met onze tegels en sierbestrating. Hier is nagenoeg de gehele Gardenlux collectie te bezichtigen en deze dealers beschikken altijd over een hoge mate van kennis van onze producten.

Informeer vooraf bij de dealer of ze de tuinmaterialen tentoongesteld hebben. In de rekken kunt u goed de kleurverschillen en verschillende prints zien van de tegels en sierbestrating.

 

 

TuincentrumTuincentrum

In een tuincentrum kunt u allerlei tuinmaterialen vinden. Bij vele tuincentra's door Nederland staan onze materialen tentoongesteld. Het is een detailhandel gericht op de verkoop van alle voor aanleg en onderhoud van tuinen benodigde artikelen. 

De meeste tuincentrums hebben onze rekken staan en een showplein. De verkoopspecialisten helpen u daar graag verder voor advies. In deze categorie vallen de Intratuinen, Groenrijken & Tuincentra. Informeer vooraf bij de dealer of ze de gewenste materialen hebben staan!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Als eerste leuke winacties, handige artikelen boordevol tuintips, informatie over de nieuwste producten en inspiratie voor uw nieuwe tuin. Dat wilt u toch niet missen?