Bohemian & Mediterrane tuin

Het vakantiegevoel naar jouw eigen achtertuin toehalen? Ga voor een stijlvolle bohemian tuin met heerlijke laid-back vibe! De basis wordt gelegd door verfijnde tuinmeubelen van materialen als hout, bamboe en rotan. Met sfeervolle buitenkleden, windlichten en sierkussens maak je de sfeer verder écht compleet.

Tuin van Snoek Hoveniers

De bohemian tuinstijl is uitgesproken. Een tuinstijl waarin natuurlijke materialen en tuindecoratie een belangrijke rol spelen. De basis van een bohemian tuin wordt gelegd door de juiste verharding. Materialen die losstaand doen denken aan een Mediterrane tuin, gecombineerd met tropische beplanting.

De bohemian tuin wordt verder gekenmerkt door verfijnde tuinmeubelen van natuurlijke materialen als hout, riet en rotan. Met de aankleding van de tuin creëer je het echte bohemian sfeertje; buitenkleden, sierkussens met vrolijke prints en natuurlijk een hangmat!

Meerdere terrassen

In deze tuin zijn meerdere terrassen gecreëerd die ieder een eigen functie hebben. Met natuurlijke kleuren/materialen als hout, schelpen en cortenstaal wordt hier een prachtige basis gelegd voor het bohemian strandgevoel. De mediterrane bloemen en planten, met als eyecatcher de enorme olijf, maken het geheel helemaal af!