De tuin van Michèle

De tuin van..

Wie ben ik?

Over Industrieelchique

Mijn naam is Michèle, getrouwd en trotse moeder van drie jongens en een dochter. In het dagelijks leven houd ik mij bezig met privacy en informatieveiligheid bij een gemeente. Echt iets totaal anders dan interieurstyling dus...

Interieurstyling is echter wel één van mijn grote passies. Zo ben ik dagelijks bezig met het stylen van verschillende ruimtes en ben ik gek op constante verandering. Regelmatig verschuif of verander ik dingen in en rondom het huis, maar zet ik mij daarnaast ook met liefde in om andere mensen te helpen. Op de momenten dat ik niet met het huis bezig ben, tref je mij vaak sportend aan. Ik beoefen graag waterpolo, bootcamp en hardlopen.

Bekijk hier mijn Instagram

Samenwerkingen met influencers

Na de succesvolle samenwerkingen met Tatjana, Mariët en Ashley vorig jaar, besloten we dit jaar weer contact te zoeken met een bijzondere gebruiker van Instagram. Dit keer kwamen we het profiel van Michèle tegen. Beter bekend onder de naam ‘Industrieelchique’. Een hardwerkende moeder van vier met een passie voor interieurstyling, maar ook de tuin mag daarin zeker niet ontbreken.

Ze is de afgelopen maanden druk bezig geweest met het verbouwen van de garage, schuur en nu ook de tuin. Een nieuwe veranda was nodig en daarbij kon een mooi en lux terras niet uitblijven. Zelf schreef ze al hoe het proces verliep, met een bekend probleem voor velen; te weinig zand…

Strak terras

Gelukkig verliep alles zonder vertraging en konden twee weken geleden onze prachtige tegels verwerkt worden! Michèle koos voor de bijzondere Cera3Line Lux & Dutch Alpera Marble. Een keramische tegel die oogt als natuursteen. De tegel is 70x70cm, een bijzondere maat die groter oogt dan hij daadwerkelijk is.

Het strakke terras wordt doorbroken door twee prachtige bomen die (als ze in het groen staan) bijzonder mooi contrasteren met de nieuwe zwarte veranda. Deze is natuurlijk prachtig aangekleed en geeft het geheel een luxe, maar ook relaxt en warm gevoel. Een plek om te genieten, uit te rusten of heerlijk met vrienden en familie samen te eten!

Bekijk hier de blog van Industrieelchique

Mijn tuin heeft een totale make-over doorgemaakt. Ik heb nu een tuin met prachtige keramische tegels die onderhoudsvriendelijk en kleurvast zijn.

Michèle | Industrieelchique