De Grote Tuinverbouwing: Seizoen 4 - Aflevering 26

In aflevering 26 van De Grote Tuinverbouwing staat het team klaar om aan de slag te gaan met de tuin van Tessa & Silven in Gouda. Zij hebben daarbij één missie, namelijk een duurzame tuin te creëren waarbij overtollig water wordt opgevangen en daarnaast ook ruimte biedt voor de kinderen.

Geplaatst op 14-03-2022

Deze week is het team in Gouda bij Tessa en Silven. Samen met hun twee dochters Elise en Celia zijn ze hier een maand geleden komen wonen. Ze hebben eigen meubels in de woonkamer neergezet, maar aan de tuin is nog weinig gedaan. Er is dus nog genoeg te doen, terwijl er ondertussen in Nederland twee stormen overwaaien! Lukt het het team van De Grote Tuinverbouwing om Tessa en Silven een goede start in Gouda te geven en de storm te trotseren?

Duurzaamheid staat voorop

Tessa en Sylven willen graag een duurzame tuin en daar weet het team wel raad mee! Ze plaatsen rainblocks, ecotegels en een lijngoot toe zodat overtollig water wordt opgevangen en het rioolsysteem minder overbelast wordt! Daarnaast wil Sylven in tegenstelling tot Tessa heel graag grote bomen. Daarom plaatst het team een kleine Chinese berk en een kleurrijke Amberboom, die groot zouden kunnen worden. Verder zorgen ze ervoor dat de witte muren van het huis worden doorgetrokken in de witte borders van de tuin, zodat het huis en de tuin één geheel worden.

Wow, echt fantastisch!

Tessa & Silven

Speelse tuin

Ook de kinderen worden niet vergeten! Want de kinderen zijn gek op koprollen en daarom plaatsen ze een duikelrek en wat gras in de tuin, zodat de kinderen heerlijk kunnen spelen. Tessa en Sylven kunnen heerlijk op één van de twee terrassen hiervan genieten!