Menu

Nature Walling Mosselkalk

Nature Walling Mosselkalk
€ 2,65 per Stuk

Product code:600227
Afmeting: 32 x 13 x 11

Wie goed kijkt naar de vorm van dit product, snapt de naam meteen. Omdat de zichtzijde van deze steen wordt gekliefd, worden de natuurlijke grondstoffen waaruit de steen is opgebouwd goed zichtbaar. Op en top Nature Walling. Naast stenen met een gekliefde lange zichtzijde, zijn er nu ook stenen verkrijgbaar
met een gekliefde zijkant. Zo maakt u dus ook mooie natuurlijk ogende hoeken zonder dat u strak afgewerkt beton ziet. Door de maatvaste afmeting laten de elementen zich gemakkelijk verlijmen. U maakt er fantastische tuinmuren, bloembakken, verhoogde borders of trappen mee in uw tuin.
De standaardelementen meten 32 x 13 x 11 cm. De hoekelementen met twee gekliefde zijdes hebben een afmeting van 29 x 13 x 11 cm. Beide uitvoeringen zijn verkrijgbaar in de hiernaast afgebeelde drie kleuren.

Extra informatie

Kleur Mosselkalk
Afmeting 32 x 13 x 11
Soort Stapelblok
Verpakkingseenheid 126/ww
Besteleenheid: Stuk
Minimale afname: 1
Afname per: 1
Verwerkingsvoorschrift: Download PDF
Merk Gardenlux
Nature Walling Mosselkalk kan gekocht worden in veelvoud van 1. Klik op de +/- knoppen om het juiste aantal te vinden.
Wie goed kijkt naar de vorm van dit product, snapt de naam meteen. Omdat de zichtzijde van deze steen wordt gekliefd, worden de natuurlijke grondstoffen waaruit de steen is opgebouwd goed zichtbaar. Op en top Nature Walling. Naast stenen met een gekliefde lange zichtzijde, zijn er nu ook stenen verkrijgbaar met een gekliefde zijkant. Zo maakt u dus ook mooie natuurlijk ogende hoeken zonder dat u strak afgewerkt beton ziet. Door de maatvaste afmeting laten de elementen zich gemakkelijk verlijmen. U maakt er fantastische tuinmuren, bloembakken, verhoogde borders of trappen mee in uw tuin. De standaardelementen meten 32 x 13 x 11 cm. De hoekelementen met twee gekliefde zijdes hebben een afmeting van 29 x 13 x 11 cm. Beide uitvoeringen zijn verkrijgbaar in de hiernaast afgebeelde drie kleuren.

Extra informatie

Kleur Mosselkalk
Afmeting 32 x 13 x 11
Soort Stapelblok
Verpakkingseenheid 126/ww
Besteleenheid: Stuk
Minimale afname: 1
Afname per: 1
Verwerkingsvoorschrift: Download PDF
Merk Gardenlux

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Nature Walling Mosselkalk

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.