Bezorging & Transport

Leveringscondities

Als u eenmaal uw materialen met zorg heeft uitgekozen, wilt u ze graag ook zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd hebben. Dankzij de grote voorraden en productiecapaciteit kunnen wij vaak binnen 4 tot 5 werkdagen de materialen uitleveren. Wij rijden dagelijks met 10 vrachtwagens door Nederland m.u.v. de Waddeneilanden, dus kunnen wij snel en accuraat uw bestelling bezorgen. Voor een aantal Gardenlux dealers leveren wij de producten af op de opslag van de dealer, en voor een aantal dealers bezorgen wij de materialen bij de eindgebruiker thuis af.

 

Met een levering op een particulier losadres wordt er €75,00 inclusief BTW vrachtkosten berekend per losadres ongeacht de orderwaarde. U kunt de bestelling plaatsen bij één van onze 150 dealers in het hele land. Er is altijd een erkende dealer bij u in de buurt. U zou ook de bestelling kunnen laten bezorgen op het adres van de dealer. Informeer bij de dealer naar transportkosten.

 

Aan de bezorging door Gardenlux bij u aan huis zijn een aantal spelregels verbonden:
Aflevering kan alleen plaatsvinden via verharde weg. De Gardenlux dealer kan met u een vaste afleverdag afspreken maar geen bezorgtijd. Standaard rijden wij met stenentrailers van 16 meter lengte. In kleine woonerven is het niet altijd mogelijk om met een dergelijk lange trailer de straat in te komen. Deze trailers hebben nu eenmaal een grotere draaicirkel dan een vuilniswagen, die wel bij u in de straat terecht kan. Laat u toch een grote Gardenlux trailer komen, terwijl u er aan twijfelt of deze bij u in de straat kan komen, dan lost deze auto tot zover als hij kan komen. Wij kunnen echter uw bestelling ook met een kleine auto bezorgen, maar hier zitten afhankelijk van hoeveelheden en te rijden afstand extra kosten aan verbonden. Uw dealer kan u hierover meer vertellen. Alle Gardenlux auto’s zijn uitgerust met zelflossende kranen, deze zal uw bestelling zover als de kraan uitdraait, op de door u opgegeven plaats lossen.

 

Mocht u nog meer vragen hebben over ons transport? Neem dan contact op met onze verkoop. 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Als eerste leuke winacties, handige artikelen boordevol tuintips, informatie over de nieuwste producten en inspiratie voor uw nieuwe tuin. Dat wilt u toch niet missen?