Gardenlux

Art Bricks Waalformaat 5x20x6,5cm fabritius rood/bruin

Per stuk

Kleur
Afmeting
Aantal

€ 55,86 per m2

=

€ 0,57 per stuk


0,57 incl. btw

info

Let op: Bij het plaatsen van de bestelling, rekent u niet online af. De bestellijst wordt doorverwezen naar de dichtstbijzijnde dealer of dealer naar keuze. De dealer neemt binnen 2 werkdagen contact met u op over de bestelling. Standaard transportkosten zijn €75,- incl btw maar de dealer kan hier nog van afwijken. Het koopbedrag staat niet vast. 


Art Bricks Waalformaat fabritius rood/bruin

Artikelomschrijving

De gebakken kleiklinker is een eeuwenoud product. De klei voor deze stenen wordt grotendeels gewonnen in de gebieden langs grote Hollandse rivieren, zoals de Rijn, de Maas en de Waal.


Deze klei is afkomstig uit het Alpengebied en stroomt als slibdeeltjes in de rivieren mee. Duizenden jaren geleden werd in Nederland klei tot stenen gevormd en gedroogd gebruikt als bouwsteen. Art Bricks zijn kleurrijk zoals alleen een kunstenaar het bedacht kan hebben. Elke schilder stelde zijn eigen kleuren samen. Juist deze veelzijdigheid in tinten vindt u terug in deze serie verouderde getrommelde stenen.


Fijn om te weten

Gebakken stenen worden onder een temperatuur van circa 1100°C gebakken. Door natuurlijke grondstoffen te gebruiken tijdens het productieproces blijven gebakken stenen zeer kleurvast! De voordelen van gebakken stenen:

  • Authentieke look
  • Zeer kleurvast
  • Nauwelijks poreus, daardoor onderhoudsarm
  • Geschikt voor de oprit


Sierbestrating

Sierbestrating: natuurlijk uiterlijk met een eigen karakter. Een pad met oud gebakken klinkers of een fraai terras van keramische tegels met natuurstenen decoratiedetails. In ons drukke bestaan zoeken we steeds vaker de rust van de natuur op, allereerst in onze eigen tuin. Als verlengstuk van onze woning een fijne tuin om in te genieten. Geef jouw terras of oprit een prachtige authentieke uitstraling!


Plus- en minpunten: Volgens onze tuinspecialist

add_circle_outline
Kleurvast
add_circle_outline
Authentieke uitstraling
add_circle_outline
Kleurrijk
add_circle_outline
Duurzaam materiaal
remove_circle_outline
Gevoelig voor onkruid
file_download Verwerkingsvoorschriften Sierbestrating

Specificaties

Serie
Art Bricks Waalformaat
Kleur
fabritius rood/bruin
Afmetingen
5x20x6,5cm
Materiaal
Gebakken klei
Gewicht per stuk
1.32653 Kg
Artikelcode
400005
Aantal per pallet
960
Behandeling
Onbehandeld
Afwerking
Getrommeld
Dikte
6,5 cm

Bekijk dit product bij onze dealers

Eerder door jou bekeken