Gardenlux

Cera3line Lux & Dutch 90x90x3cm 2.0 Arezzo taupe

Per stuk

Kleur
Afmeting
Aantal

€ 77,95 per m2

=

€ 63,14 per stuk


63,14 incl. btw

info

Let op: Bij het plaatsen van de bestelling, rekent u niet online af. De bestellijst wordt doorverwezen naar de dichtstbijzijnde dealer of dealer naar keuze. De dealer neemt binnen 2 werkdagen contact met u op over de bestelling. Standaard transportkosten zijn €75,- incl btw maar de dealer kan hier nog van afwijken. Het koopbedrag staat niet vast. 


 2.0 Arezzo taupe

Artikelomschrijving

Al jaren is het een groot succes, de cera3line Lux & Dutch keramische tegels! Een van de grote successen van deze lijnen zijn de tegels met het formaat 90x90x3. De Arezzo taupe, Arezzo uni dark, Arezzo decor dark, Napoli bruin/grijs en de Cesano donkerblauw zijn prachtige 90x90x3 tegels die wij al jaren in ons assortiment hebben en bijzonder gewaardeerd worden door de klant.

Voor bovenstaande tegels die nieuw geproduceerd zijn hebben we de term 2.0 toegevoegd om duidelijke onderscheid te maken tussen de “oude “ en de “nieuwe “ tegels. De tegels hebben een andere kleurcodering gekregen.


Fijn om te weten

100% Dutch Design, ontworpen en samengesteld door Nederlandse ontwerpers. Iedere serie heeft zijn eigen unieke design! De voordelen van deze keramische tegels:

  • 100% full body keramiek
  • Warmte-, vorst- en strooizoutbestendig
  • Duurzaam materiaal en een lange levensduur
  • Kleurvast en krasbestendig
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Geschikt voor hogedrukreiniging


Lux & Dutch

Al 15 jaar een begrip in het Nederlandse straatbeeld én altijd op zoek naar de juiste producten om uw tuinwens te vervullen. Met deze nieuwe lijn verbindt Gardenlux zich met trendsetters, creatievelingen en liefhebbers van een moderne tuin. Ontstaan uit de behoefte om Nederlandse tuinen te verrijken met een moderne én functionele tegel. Uniek, groots, creatief én onderhoudsvrij.


De nieuwe generatie neemt het over, niet alleen in de vorm van deze tegels, maar ook ontworpen door de nieuwe generatie. De Gardenlux Cera3Line is een vernieuwende en moderne collectie, met zorg ontworpen en samengesteld door Gardenlux.


Belangrijk

Door fotografie kan de serie enigszins afwijken van de werkelijkheid. Elke keramische serie heeft zijn unieke print en design. Dit zorgt ervoor dat geen enkele serie hetzelfde is en daardoor de kleuren en prints kunnen afwijken. Wij raden aan de serie daarom altijd in het echt te bekijken, voordat u een aankoop doet. Wij zijn niet aansprakelijk voor kleur- of printafwijkingen bij online aankopen.


Plus- en minpunten: Volgens onze tuinspecialist

add_circle_outline
Onderhoudsvriendelijk
add_circle_outline
Kleurvast
add_circle_outline
Krasvrij
add_circle_outline
Geschikt voor hogedrukreiniging
add_circle_outline
100% Full body keramiek
file_download Verwerkingsvoorschriften Keramische tegels

Specificaties

Serie
Kleur
2.0 Arezzo taupe
Afmetingen
90x90x3cm
Gewicht per stuk
55.08 Kg
Artikelcode
202848
Voorraad
288
Aantal per pallet
20

Eerder door jou bekeken