Gardenlux

Dansand zandkleurAantal
info

Let op: Bij het plaatsen van de bestelling, rekent u niet online af. De bestellijst wordt doorverwezen naar de dichtstbijzijnde dealer of dealer naar keuze. De dealer neemt binnen 2 werkdagen contact met u op over de bestelling. Standaard transportkosten zijn €75,- incl btw maar de dealer kan hier nog van afwijken. Het koopbedrag staat niet vast. 


Dansand zandkleur

Artikelomschrijving

De dansand van Gardenlux is uitermate geschikt voor nieuwe en bestaande betonnen bestrating. Het zorgt voor een dichte voeg en een speciaal milieu, waardoor onkruid tussen uw bestrating geen enkele kans meer heeft. De zak heeft een inhoud van 20kg.

Dansand geeft een dichte maar niet-verharde voeg. Het is eenvoudig te verwerken zoals op de verpakking is aangegeven. De dansand is zeer milieuvriendelijke en duurzaam. Voor de meeste planten is zand nog steeds te arm aan voedingsstoffen om goed te kunnen groeien, maar onkruid groeit overal waar het de kans krijgt. Met de dansand van Gardenlux zijn alle voedzame stoffen verwijderd, waardoor onkruid geen enkele kans heeft om te groeien.


Toepassing van Dansand:

Het is geschikt voor nieuwe en bestaande bestrating. Belangrijk om te weten: het voorkomt geen mos of algengroei op de bestrating waar het continue nat blijft. Wij hebben voor de mos en algengroei verschillende onderhoudsproducten in ons assortiment. Hiermee kunt u de mos en algengroei verwijderen.


Plus- en minpunten: Volgens onze tuinspecialist

add_circle_outline
Snel geleverd
add_circle_outline
Ruime voorraad
add_circle_outline
Waterdoorlatend
add_circle_outline
Duurzaam materiaal

Specificaties

Serie
Dansand zandkleur
Materiaal
Zand
Gewicht per zak
20 Kg
Artikelcode
900697
Voorraad
602
Aantal per pallet
54
Verpakking
Zakgoed

Eerder door jou bekeken