Gardenlux

Gardenlux bamboescherm 180x180cm zwart

Per stuk

Aantal

168,95 incl. btw

info

Let op: Bij het plaatsen van de bestelling, rekent u niet online af. De bestellijst wordt doorverwezen naar de dichtstbijzijnde dealer of dealer naar keuze. De dealer neemt binnen 2 werkdagen contact met u op over de bestelling. Standaard transportkosten zijn €75,- incl btw maar de dealer kan hier nog van afwijken. Het koopbedrag staat niet vast. 


Artikelomschrijving

Een schutting van natuurlijk materiaal geeft een geheel eigen sfeer aan de tuin. Met schapenhekjes van kastanjehout, bamboeschermen, matten van riet, heide of wilgenteen kruipt de natuur ongedwongen in de tuin. Zeker in combinatie met groene struiken of klimplanten.

De bamboeschermen van Arendsnatuurlijk zijn perfect voor het renoveren van je verouderde tuin of schutting. Bovendien is onze bamboe volledig CO2-neutraal, waardoor het een biologisch verantwoorde keuze is. Omdat het een rol is, kan het eenvoudig bevestigd worden. Het kan met schroeven worden bevestigd, wij raden 4 x 50 mm roestvrijstalen schroeven aan. Het kan ook worden verbonden met tyraps of kokosdraad. 


Plus- en minpunten: Volgens onze tuinspecialist

add_circle_outline
Duurzaam materiaal
add_circle_outline
Natuurlijke uitstraling
add_circle_outline
Ruime voorraden
add_circle_outline
Sterk en stabiel

Specificaties

Serie
Gewicht per stuk
20 Kg
Artikelcode
720115
Aantal per pallet
1

Eerder door jou bekeken