Gardenlux

Gardenlux douglas afdekkap met sponning 4,2x8,5x180cm

Per stuk

Afmeting
Aantal

10,50 incl. btw

info

Let op: Bij het plaatsen van de bestelling, rekent u niet online af. De bestellijst wordt doorverwezen naar de dichtstbijzijnde dealer of dealer naar keuze. De dealer neemt binnen 2 werkdagen contact met u op over de bestelling. Standaard transportkosten zijn €75,- incl btw maar de dealer kan hier nog van afwijken. Het koopbedrag staat niet vast. 


Afdekkap

Artikelomschrijving

Met deze Gardenlux Douglas afdekkap werkt u uw schutting mooi en netjes af. De Douglas afdekkap met sponning sluit naadloos aan op alle Gardenlux Douglasschermen.


Douglashout

Douglashout is steeds vaker te zien in de Nederlandse tuinen. Logisch, want het is duurzaam, sterk en oogt fraai. Het hout van de douglasspar is uitermate geschikt voor allerlei toepassingen en constructies buitenshuis. Het is geschaafd, met weinig knoesten en nerven. De Douglasspar heeft zijn oorsprong in de Amerikaanse staat Oregon, in het noordwesten van de Verenigde Staten. In de vorige eeuw werd de boomsoort ook in Europese bossen aangeplant, speciaal met het oog op de houtproductie. Dat is een goede zet gebleken, want de groene naaldboom herbergt prachtig hout binnen de bast. Van nature sterk, een hoge duurzaamheid en goed bestand tegen invloeden van buitenaf. Douglashout kent daardoor een lange levensduur (10-15 jaar).


Plus- en minpunten: Volgens onze tuinspecialist

add_circle_outline
Duurzaam materiaal
add_circle_outline
Natuurlijke uitstraling
add_circle_outline
Ruime voorraden
add_circle_outline
Sterk en stabiel

Specificaties

Serie
Afdekkap
Afmetingen
4,2x8,5x180cm
Materiaal
Douglas
Gewicht per stuk
4.4 Kg
Artikelcode
750045
Voorraad
224
Aantal per pallet
98
Behandeling
Onbehandeld
Afwerking
Geschaafd

Eerder door jou bekeken