Gardenlux

Gardenlux douglas Zweeds rabat fijnbezaagd 1,1x2,7x17,2x400cm (15,7cm werkend) Zwart gedompeld

Per stuk

Aantal

14,75 incl. btw

info

Let op: Bij het plaatsen van de bestelling, rekent u niet online af. De bestellijst wordt doorverwezen naar de dichtstbijzijnde dealer of dealer naar keuze. De dealer neemt binnen 2 werkdagen contact met u op over de bestelling. Standaard transportkosten zijn €75,- incl btw maar de dealer kan hier nog van afwijken. Het koopbedrag staat niet vast. 


Zweed Rabat (15,7cm werkend) Zwart gedompeld

Artikelomschrijving

Met Gardenlux Douglas Zweeds Rabat maakt u dichte wanden in uw tuinafscheiding of schuur, deze planken kunt u dakpansgewijs in elkaar bevestigen. De Douglas fijnbezaagde plank is aan 1 kant geschaafd en 1 kant fijnbezaagd. Fijnbezaagd hout geeft het hout een robuuster uiterlijk dan geschaafd hout.


Fijn om te weten

Bij gedompeld rabat is de houtnerf nog zichtbaar. Gedompeld rabat heeft een mat zwarte kleur welke na verloop van tijd vervaagd en vergrijst.


Douglashout

Douglashout is steeds vaker te zien in de Nederlandse tuinen. Logisch, want het is duurzaam, sterk en oogt fraai. Het hout van de douglasspar is uitermate geschikt voor allerlei toepassingen en constructies buitenshuis. Het is geschaafd, met weinig knoesten en nerven. De Douglasspar heeft zijn oorsprong in de Amerikaanse staat Oregon, in het noordwesten van de Verenigde Staten. In de vorige eeuw werd de boomsoort ook in Europese bossen aangeplant, speciaal met het oog op de houtproductie. Dat is een goede zet gebleken, want de groene naaldboom herbergt prachtig hout binnen de bast. Van nature sterk, een hoge duurzaamheid en goed bestand tegen invloeden van buitenaf. Douglashout kent daardoor een lange levensduur (10-15 jaar).


Plus- en minpunten: Volgens onze tuinspecialist

add_circle_outline
Duurzaam materiaal
add_circle_outline
Prijs-kwaliteitsverhouding
add_circle_outline
Natuurlijke uitstraling
add_circle_outline
Ruime voorraad

Specificaties

Serie
Zweed Rabat
Kleur
(15,7cm werkend) Zwart gedompeld
Afmetingen
2,7x17,2x400cm
Materiaal
Douglas Zweeds Rabat
Gewicht per stuk
6 Kg
Artikelcode
750161
Voorraad
1779
Aantal per pallet
168
Behandeling
Zwart gedompeld
Afwerking
Fijnbezaagd

Eerder door jou bekeken