Gardenlux

Gardenlux grenen afdeklat met sponning 1,9x7x181,5cm

Per stuk

Afmeting
Aantal

6,60 incl. btw

info

Let op: Bij het plaatsen van de bestelling, rekent u niet online af. De bestellijst wordt doorverwezen naar de dichtstbijzijnde dealer of dealer naar keuze. De dealer neemt binnen 2 werkdagen contact met u op over de bestelling. Standaard transportkosten zijn €75,- incl btw maar de dealer kan hier nog van afwijken. 


Afdeklat

Artikelomschrijving

Met deze Gardenlux Grenen afdeklat werkt u uw schutting mooi en netjes af. De grenen afdeklat met sponning sluit naadloos aan op alle Gardenlux grenen schermen. Door de piramide afwerking aan de bovenkant kan regenwater niet op een tuinscherm blijven liggen, wat ten gunste komt van de levensduur ervan. Deze afdeklat is geschikt voor zowel horizontale als verticale tuinschermen.


Grenenhout

De klassieker onder de houtsoorten. Het midden-Europese grenen is het meest geliefde houtproduct in de Nederlandse tuinen voor met name schuttingen en overkappingen. Goed geprijsd en kan – mits geïmpregneerd – circa 10 tot 15 jaar mee. Grenen is een verzamelnaam voor hout van verschillende naaldboomsoorten.

Grenen is vrij zacht hout, waardoor het soepel en eenvoudig bewerkt kan worden. Zagen, boren, frezen en schuren gaat in een handomdraai, net als spijkeren en schroeven. De duidelijk zichtbare knoesten en kwasten zorgen voor een natuurlijke uitstraling.


Plus- en minpunten: Volgens onze tuinspecialist

add_circle_outline
Duurzaam materiaal
add_circle_outline
Natuurlijke uitstraling
add_circle_outline
Ruime voorraden
add_circle_outline
Sterk en stabiel

Specificaties

Serie
Afdeklat
Afmetingen
1,9x7x181,5cm
Materiaal
Grenen
Gewicht per stuk
100 gram
Artikelcode
750033
Voorraad
40
Aantal per pallet
50
Behandeling
Geïmpregneerd (groen)
Afwerking
Geschaafd

Eerder door jou bekeken