Gardenlux

Hollandse Streken Waalformaat 5x20x6cm goois rood/bruin

Per stuk

Kleur
Afmeting
Aantal

€ 62,72 per m2

=

€ 0,64 per stuk


0,64 incl. btw

info

Let op: Bij het plaatsen van de bestelling, rekent u niet online af. De bestellijst wordt doorverwezen naar de dichtstbijzijnde dealer of dealer naar keuze. De dealer neemt binnen 2 werkdagen contact met u op over de bestelling. Standaard transportkosten zijn €75,- incl btw maar de dealer kan hier nog van afwijken. Het koopbedrag staat niet vast. 


Hollandse Streken Waalformaat goois rood/bruin

Artikelomschrijving

Eeuwen geleden werden de Oer-Hollandse klinkers nog met de hand gemaakt en vervolgens in veldovens gebakken. Deze authentieke handbewerking was niet alleen te zien, maar ook tijdens een wandeling of ritje op de fi ets te voelen. Een unieke hobbelige ervaring. Tegenwoordig gaat het er een stuk professioneler aan toe en zijn de stenen maatvaster geworden. Door de klinkers te trommelen heeft het zijn charme echter kunnen behouden!


De klei en de mineralen bepalen onder meer de kleuren van deze stenen. De serie Hollandse Streken is er in verschillende kleurstellingen, gebaseerd op de oude kleuren van de rivierklei. Dankzij de moderne productiewijze hebben ze een heldere kleurintensiteit. Door de gemêleerdheid in tinten ontstaat een levendig beeld op uw terras of tuinpad.


Fijn om te weten

Gebakken stenen worden onder een temperatuur van circa 1100°C gebakken. Door natuurlijke grondstoffen te gebruiken tijdens het productieproces blijven gebakken stenen zeer kleurvast! De voordelen van gebakken stenen:

  • Authentieke look
  • Zeer kleurvast
  • Nauwelijks poreus, daardoor onderhoudsarm
  • Geschikt voor de oprit


Sierbestrating

Sierbestrating: natuurlijk uiterlijk met een eigen karakter. Een pad met oud gebakken klinkers of een fraai terras van keramische tegels met natuurstenen decoratiedetails. In ons drukke bestaan zoeken we steeds vaker de rust van de natuur op, allereerst in onze eigen tuin. Als verlengstuk van onze woning een fijne tuin om in te genieten. Geef jouw terras of oprit een prachtige authentieke uitstraling!


Plus- en minpunten: Volgens onze tuinspecialist

add_circle_outline
Kleurvast
add_circle_outline
Authentieke uitstraling
add_circle_outline
Kleurrijk
add_circle_outline
Duurzaam materiaal
remove_circle_outline
Gevoelig voor onkruid
file_download Verwerkingsvoorschriften Gebakken bestrating

Specificaties

Serie
Hollandse Streken Waalformaat
Kleur
goois rood/bruin
Afmetingen
5x20x6cm
Materiaal
Gebakken klei
Gewicht per stuk
1.22 Kg
Artikelcode
400587
Voorraad
56862
Aantal per pallet
1040
Behandeling
Onbehandeld
Afwerking
Getrommeld
Dikte
6 cm

Bekijk dit product bij onze dealers

Eerder door jou bekeken