Gardenlux

Kunstgras Grass Art Naturel deluxe 4mtr. breed poolhoogte 45mm

Per m²

Aantal

42,50 incl. btw

info

Let op: Bij het plaatsen van de bestelling, rekent u niet online af. De bestellijst wordt doorverwezen naar de dichtstbijzijnde dealer of dealer naar keuze. De dealer neemt binnen 2 werkdagen contact met u op over de bestelling. Standaard transportkosten zijn €75,- incl btw maar de dealer kan hier nog van afwijken. Het koopbedrag staat niet vast. 


Grass Art

Artikelomschrijving

De Grassart Luxury heeft een poolhoogte van 45 mm en is een van de paradepaardjes in het Gardenlux Grass Art assortiment. De techniek bij het produceren is zo verfijnt, dat het nauwelijks van echt is te onderscheiden. Door de ’mossige’ sprietjes die tussen de tweekleurige groene vezels staan ontstaat een natuurgetrouw gazon waar u tot in lengte van jaren plezier aan beleeft. Deze soort onderscheidt zich door kleurstelling en hardheid. Kies zelf welk kunstgras u het mooiste vindt om toe te passen in uw siergazon.

Bij ons kunt u per m ² bestellen! 1m ² = 4 x 0,25 mtr.

Let op: Als de kunstgras besteld is, dient het afgenomen te worden. Het wordt namelijk op maat gesneden voor u. Het kan achteraf niet verandert worden.


Plus- en minpunten: Volgens onze tuinspecialist

add_circle_outline
Altijd groen gras
add_circle_outline
Onderhoudsvriendelijk
add_circle_outline
Bestand tegen alle weersinvloeden
add_circle_outline
Kleurvast
file_download Verwerkingsvoorschriften Kunstgras

Specificaties

Serie
Grass Art
Gewicht per m²
1.66 Kg
Artikelcode
901098
Voorraad
921.80
Aantal per pallet
100
Poolhoogte
45 mm
Afmeting
4 m breed

Eerder door jou bekeken