Gardenlux

Oud Hollandse Opsluitband 5x40x100cm antraciet

Per stuk

Kleur
Aantal

€ 1.225,00 per m2

=

€ 24,50 per stuk


24,50 incl. btw

info

Let op: Bij het plaatsen van de bestelling, rekent u niet online af. De bestellijst wordt doorverwezen naar de dichtstbijzijnde dealer of dealer naar keuze. De dealer neemt binnen 2 werkdagen contact met u op over de bestelling. Standaard transportkosten zijn €75,- incl btw maar de dealer kan hier nog van afwijken. Het koopbedrag staat niet vast. 


Oud Hollandse Opsluitband antraciet

Artikelomschrijving

Om je terras of wandelpad stevig in de grond te verwerken is het van belang de bestrating goed op te sluiten. Wanneer dit niet goed gebeurt kan de bestrating aan de zijkanten gaan verzakken. Ook zorgt goede opsluiting voor een aanzienlijke verlenging van de levensduur bij bestrating. Het opsluiten van bestrating wordt met zogeheten ‘opsluitbanden’ gedaan.

Op het eerste gezicht zorgt de stroeve tegel uit de serie Oud Hollands voor een sfeer van rust en regelmaat. De tegel is verkrijgbaar in meerdere kleuren en in vele formaten. De tegels van de serie Oud Hollands worden al jaren op een semi ambachtelijke wijze geproduceerd. Door deze productiewijze ontstaan de kenmerkende gaatjes en luchtbellen. De basic uitstraling wordt versterkt door de geringe maatafwijkingen en de lichte mate van kalkuitbloeiing zoals deze vroeger ook voorkwamen in met de hand vervaardigde tegels.


Specificaties

Serie
Oud Hollandse Opsluitband
Kleur
antraciet
Afmetingen
5x40x100cm
Materiaal
Beton
Gewicht per stuk
46 Kg
Artikelcode
500054
Voorraad
338
Aantal per pallet
20
Behandeling
Onbehandeld
Afwerking
Zonder facet

Eerder door jou bekeken