Gardenlux

TB Gres traptrede 100x35x15cm Metz

Per stuk

Kleur
Afmeting
Aantal

155,50 incl. btw

info

Let op: Bij het plaatsen van de bestelling, rekent u niet online af. De bestellijst wordt doorverwezen naar de dichtstbijzijnde dealer of dealer naar keuze. De dealer neemt binnen 2 werkdagen contact met u op over de bestelling. Standaard transportkosten zijn €75,- incl btw maar de dealer kan hier nog van afwijken. Het koopbedrag staat niet vast. 


TB Gres traptrede Metz Metz

Artikelomschrijving

Een historisch product wat zijn weg terug vind naar de moderne wereld. Deze TB Greskei Metz heeft een unieke afmeting en afwerking. Deze rustieke bestrating is een echte blikvanger en een blijvende meerwaarde voor uw terras of pad.

De TB Greskei Metz wordt met de hand gekapt (geknipt) en is een natuurlijk product. Het is een duurzame zandsteen die zijn bekendheid heeft gekregen aan zijn buitengewone hardheid. De keien worden gekliefd en de deklaag van de kei wordt niet meer bewerkt zodat de natuurlijke ruwheid behouden blijft.

Interieurontwerper Piet Boon heeft al meerdere projecten gemaakt met de TB gres keien, ‘’de TB Gres keien geven een unieke en rustieke sfeer aan een woning, het strakke lijnenspel in een interieur gecombineerd met dit natuurlijke product voor buiten geeft uw woning een buitengewone uitstraling’’


Plus- en minpunten: Volgens onze tuinspecialist

add_circle_outline
Geschikt voor verhogingen
add_circle_outline
Robuuste- en natuurlijke uitstraling
add_circle_outline
Onderhoudsvriendelijk

Specificaties

Serie
TB Gres traptrede Metz
Kleur
Metz
Afmetingen
100x35x15cm
Materiaal
Natuursteen
Gewicht per stuk
142 Kg
Artikelcode
301046
Voorraad
30
Aantal per pallet
9
Behandeling
Gekapt
Werkende hoogte
15 cm

Eerder door jou bekeken