Gardenlux

Voegmortel Kant-en-Klaar antraciet 12,5kg (lage emmer)

Per emmer

Oppervlakte in M2
Lengte tegel
Breedte tegel
Voegbreedte
Voegdiepte

Aantal

61,50 incl. btw

info

Let op: Bij het plaatsen van de bestelling, rekent u niet online af. De bestellijst wordt doorverwezen naar de dichtstbijzijnde dealer of dealer naar keuze. De dealer neemt binnen 2 werkdagen contact met u op over de bestelling. Standaard transportkosten zijn €75,- incl btw maar de dealer kan hier nog van afwijken. Het koopbedrag staat niet vast. 


Voegmortel Kant-en-Klaar

Artikelomschrijving

De Gardenlux voegmortel antraciet heeft een mooie kleur dat perfect past bij uw terras. Het is speciaal ontwikkeld voor alle soorten sierbestrating van klein plaveisel tot grootformaat tegels. De voegmortel wordt vooral gebruikt bij keramische tegels. Bij het gebruik van de voegmortel moet eerst de ondergrond stabiel zijn en voldoende drainerend.


Antraciet is een donkere tint die de sierbestrating een mooie uitstraling geeft. De kleur antraciet is een vorm van steenkool die aan hogedruk en temperatuur blootgestaan heeft.


Gebruik van voegmortel Antraciet

De voegmortel is kant-en-klaar en heeft een inhoud van 12,5kg. Daarnaast zijn de emmers vacuümverpakt en zijn ze eenvoudig met water te verwerken. Bij een voegmortel heeft u slechts vijf stukken gereedschap nodig om een goed verdichte en harde voeg te maken. U heeft nodig: een rubberen trekker, een harde bezem, een kokosbezem, een zakmes en een waterslang met spuitmond. Bij de voorbereiding zorgt u ervoor dat de voeg minimaal 30 mm diep en 3 mm breed is. Dit kunt u het beste doen met voegkruizen. Zorg ervoor dat de oppervlakte van uw sierbestrating goed schoon is en het te voegen oppervlak goed nat is (verzadigd).

Hierna verdeelt u de voegmortel antraciet in porties van circa 5kg over het oppervlak en trekt de mortel intensief met de rubberen trekker in de voegen totdat deze volledig 30 mm diep in de voeg zit. Gebruik hierbij ook een behoorlijke waterstraal zodat de mortel vloeibaar wordt en goed in de voeg vloeit. Het overtallige voegmortel dient u direct te verwijderen van de sierbestrating. Nadat u de volgende stappen heeft afgerond, mag u er de aankomende 24 uur niet belopen of belast worden.

Bekijk hier de video van keramische tegels voegen met de Gardenlux voegmortel. Ivo Putman van De Grote Tuinverbouwing legt het voor u uit.


Plus- en minpunten: Volgens onze tuinspecialist

add_circle_outline
Hecht makkelijk
add_circle_outline
Ruime voorraad
add_circle_outline
Prijs-kwaliteitsverhouding
file_download Verwerkingsvoorschriften voegmortel kant-en-klaar

Specificaties

Serie
Voegmortel Kant-en-Klaar
Materiaal
Voegmortel
Gewicht per emmer
12.5 Kg
Artikelcode
900984-2
Voorraad
449
Aantal per pallet
80
Kleur
Antraciet
Verpakking
Lage emmer

Eerder door jou bekeken