Gardenlux

Voegmortel Kant-en-Klaar grijs 12,5kg (lage emmer)

Per emmer

Oppervlakte in M2
Lengte tegel
Breedte tegel
Voegbreedte
Voegdiepte

Aantal

56,50 incl. btw

info

Let op: Bij het plaatsen van de bestelling, rekent u niet online af. De bestellijst wordt doorverwezen naar de dichtstbijzijnde dealer of dealer naar keuze. De dealer neemt binnen 2 werkdagen contact met u op over de bestelling. Standaard transportkosten zijn €75,- incl btw maar de dealer kan hier nog van afwijken. 


Voegmortel Kant-en-Klaar

Artikelomschrijving

De voegmortel grijs geeft een bijzonder effect aan uw sierbestrating. Het is ontwikkeld voor zowel grootformaat tegels en klein plaveisel. Bij keramische tegels wordt de voegmortel grijs vooral gebruikt. Voordat dat u begint met de voegmortel, moet eerst de ondergrond vlak worden gemaakt en voldoende drainerend.


De voegmortel grijs is een grijsachtige kleur die de tegels een mooie uitstraling geven. De inhoud van de emmer is vacuümverpakt en weegt 12,5kg. Het voordeel van de voegmortel is dat ze eenvoudig met water te verwerken zijn.

Toepassen van de Gardenlux voegmortel grijs

Bij het gebruik van de voegmortel heeft u vijf stukken gereedschap nodig. U heeft nodig: een harde bezem, een rubberen trekker, een kokosbezem, een zakmes en een waterslag met spuitmond. Bij het voegen van de sierbestrating dient de voeg minimaal 30 mm diep en 3 mm breed is. De oppervlakte moet bij het voegen goed nat zijn en schoon.


Nadat u deze fase heeft afgerond moet u de voegmortel in porties van 5kg over het oppervlakte verspreiden. De voegmortel trekt u aan met een rubberen trekker totdat deze volledig 30 mm diep in de voeg zit. Belangrijk om hier veel water bij te gebruiken. Als u klaar bent met het voegen, mag u er de aankomende 24 uur niet op lopen of het belasten. Ook moet het beschermd worden tegen de regen.

Bekijk hier de video van keramische tegels voegen met de Gardenlux voegmortel. Ivo Putman van De Grote Tuinverbouwing legt het voor u uit.


Plus- en minpunten: Volgens onze tuinspecialist

add_circle_outline
Hecht makkelijk
add_circle_outline
Ruime voorraad
add_circle_outline
Prijs-kwaliteitsverhouding
file_download Verwerkingsvoorschriften voegmortel kant-en-klaar

Specificaties

Serie
Voegmortel Kant-en-Klaar
Materiaal
Voegmortel
Gewicht per emmer
12.5 Kg
Artikelcode
900983
Aantal per pallet
80
Kleur
Grijs
Verpakking
lage emmer

Eerder door jou bekeken