Gardenlux

Voegmortel reparatieset Kant-en-Klaar zandkleur 2kg

Per stuk

Aantal

13,50 incl. btw

info

Let op: Bij het plaatsen van de bestelling, rekent u niet online af. De bestellijst wordt doorverwezen naar de dichtstbijzijnde dealer of dealer naar keuze. De dealer neemt binnen 2 werkdagen contact met u op over de bestelling. Standaard transportkosten zijn €75,- incl btw maar de dealer kan hier nog van afwijken. Het koopbedrag staat niet vast. 


Voegmortel Kant-en-Klaar

Artikelomschrijving

De voegmortel reparatieset is leverbaar in de kleuren: grijs, antraciet en zand. Door de kleine hoeveelheid is het ideaal om delen van het terras te repareren met de reparatieset. Het is een 1-component, drainerende kant-en-klare voegmortel voor het voegen van bestrating en tegels. De voegmortel is ontwikkeld voor lichte verkeersbelasting zoals voetgangers en fietsers. De minimale voegdiepte dient 30mm te zijn. Voordat u begint met voegen, raden wij het aan om de verwerkingsvoorschriften onderaan de pagina goed door te lezen.


Onderhoud:

De voegmortel vermindert de groei van onkruid en gravend ongedierte in de voegen. Bij het ontstaan van alg op de voegen, vermindert het waterdoorlatend vermogen en kan de voegmortel zachter worden. Alg moet daarom regelmatig worden verwijderd met een daarvoor geschikte reiniger. U kunt dit het beste verwijderen met een groenverwijderaar.

Bekijk hier de video van keramische tegels voegen met de Gardenlux voegmortel. Ivo Putman van De Grote Tuinverbouwing legt het voor u uit.


Plus- en minpunten: Volgens onze tuinspecialist

add_circle_outline
Hecht makkelijk
add_circle_outline
Ruime voorraad
add_circle_outline
Prijs-kwaliteitsverhouding
file_download Verwerkingsvoorschriften voegmortel kant-en-klaar

Specificaties

Serie
Voegmortel Kant-en-Klaar
Materiaal
Voegmortel
Artikelcode
900545
Voorraad
67
Aantal per pallet
1
Kleur
Zandkleur
Gewicht
2 kg
Verpakking
Zak

Eerder door jou bekeken