Gardenlux

Wit Grind Deluxe 8/12mmAantal
info

Let op: Bij het plaatsen van de bestelling, rekent u niet online af. De bestellijst wordt doorverwezen naar de dichtstbijzijnde dealer of dealer naar keuze. De dealer neemt binnen 2 werkdagen contact met u op over de bestelling. Standaard transportkosten zijn €75,- incl btw maar de dealer kan hier nog van afwijken. Het koopbedrag staat niet vast. 


Wit Grind Deluxe

Artikelomschrijving

Wit Grind Deluxe is een luxe grindsoort. Het geeft uw tuin een royale uitstraling. Vergeleken met de normale grindsoort Grind wit is het minder bruin, ronder en glinstert het schitterend. Het witte grind is afkomstig uit Limburg en vanaf daar getransporteerd door heel Nederland. Wit grind is niet geheel wit. Het bevat ook lichte beige, grijs en bruin. U kunt Wit Grind Deluxe perfecte combineren met natuursteen en andere bestrating, maar wordt ook erg vaak toegepast bij ouderwetse boerderijen.

Voor een meer stabiel en waterdoorlatend oppervlak heeft u onze Gravel Fix Roosters ook wel bekend als de grindplaten nodig. De grindplaten zorgen ervoor dat (zelfs hooggehakte) voetgangers, fietsers, maar ook motorvoertuigen een prettige ondergrond ervaren en zicht soepel kunnen plaatsen.


Afmeting

Wit grind Deluxe heeft een afmeting van 8/12mm.


Grind en Split

Grind wordt gewonnen uit rivieren en meren, waarbij het stromende water zorgt voor de karakteristieke ronde vormen. Sommige grindsoorten worden in speciale trommels (machinaal) rond en glad gemaakt. Grind is minder gevoelig voor groene aanslag en laat makkelijk water door. Het grote verschil met split is dat grind minder stabiel ligt en meer geluid maakt. Door de ronde vormen hoeft u echter niet bang te zijn voor scherpe randjes als u over grind heen loopt. Perfect dus voor de aanleg van een terras of pad door uw tuin.

Split heet ook wel breuksteen en ontstaat door het splijten (breken) van grote brokken gesteente die gewonnen worden uit steengroeven in gebergten. Het breken veroorzaakt de kenmerkende hoekige vormen, waardoor split minder beweegt als het eenmaal gelegd is. Daarom is split perfect voor opritten en paden.


Plus- en minpunten: Volgens onze tuinspecialist

add_circle_outline
Snel geleverd
add_circle_outline
Ruime voorraden
add_circle_outline
Waterdoorlatend
add_circle_outline
Duurzaam materiaal

Specificaties

Serie
Wit Grind Deluxe
Materiaal
Grind
Gewicht per zak
20 Kg
Artikelcode
350568
Voorraad
773
Aantal per pallet
60
Verpakking
Zakgoed
Afmeting
8/12mm
Kleur
Wit/Grijs

Eerder door jou bekeken