De Grote Tuinverbouwing: Seizoen 5 - Aflevering 35

In aflevering 35 gaat het team van De Grote Tuinverbouwing aan de slag bij Gabriëlla en Floris in Voorhout. Al 17 jaar lang hikken ze er tegenaan om hun tuin aan te pakken, maar krijgen het niet voor elkaar. En dat terwijl ze wel weten wat ze graag willen, een strakke intieme tuin om tot in de late uurtjes van te genieten. Aan het team de taak om nu eindelijk die langverwachte droomtuin te gaan verwezenlijken!

De knoop doorhakken

Na jaren van besluiteloosheid werd het nu echt tijd om knopen door te hakken. Vele plannen en tuinideëen verder, maar tot uitvoering kwam het telkens niet. Gelukkig weten Gabriëlla en Floris wel wat ze graag in hun nieuwe tuin verlangen. Het binnen-buiten gevoel, overdag én in de avondzon kunnen genieten, een groene omgeving en bovenal een gezellige plek om met familie en vrienden door te brengen. Met behulp van dit wensenlijstje is het team van De Grote Tuinverbouwing direct begonnen! Intimiteit en vrij kunnen zijn is dus erg belangrijk. Diverse en verschillende hoekjes in de tuin bieden hiervoor de perfecte oplossing. En natuurlijk kan zoals in vele tuinen anno 2023 een houten overkapping niet ontbreken. Dé ideale uitkomst voor iedere doorgewinterde tuinliefhebber.

We hebben eindelijk kleur in de tuin!

Gabriëlla & Floris

3 soorten bestrating

Speels combineren met strak. Dat is het motto van het verbouwingsteam in de nieuwe tuin van Gabriëlla en Floris. Hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen? Door effen- en decortegels te combineren met langwerpige tegels. Eerstgenoemde vind je terug op de terrassen en tussenpaden, waar de grijze kleur van deze betontegels (Designo Flamed & Designo Mosiac) bewust overheerst. Het speelse effect nemen de bruingetinte tegels op hun beurt voor de rekening. Deze keramische tegels (Cera5line Porfier) met een unieke dikte van 5cm kun je doorgaans op de oprit tegenkomen, maar zijn ook prima in de achtertuin toe te passen! 

 

 

De gebruikte materialen

west east