Service & levering

Leveringscondities

Als je eenmaal jouw materialen met zorg hebt uitgekozen, wil je ze graag ook zo snel mogelijk bij je thuisbezorgd hebben. Dankzij de grote voorraden en productiecapaciteit kunnen we vaak binnen 4 tot 5 werkdagen de materialen uitleveren. We rijden dagelijks met onze vrachtwagens door heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden en kunnen dus snel en accuraat jouw bestelling bezorgen. Voor een aantal Gardenlux dealers leveren we de producten af bij de opslag van de dealer. Ook bezorgen we voor een aantal dealers de materialen direct bij de eindgebruiker thuis.

Bij het leveren aan huis een aantal spelregels verbonden. Aflevering kan alleen plaatsvinden via verharde wegen. Je kunt met de Gardenlux dealer een vaste afleverdag naar voorkeur afspreken, maar geen bezorgtijd. Standaard rijden we met stenentrailers van 16m lengte. In kleine woonerven is het niet altijd mogelijk om met een dergelijk lange trailer de straat in te komen. Deze trailers hebben nu eenmaal een grotere draaicirkel dan een vuilniswagen, die wel bij jou in de straat terecht kan. Laat je toch een grote Gardenlux trailer komen, terwijl je er aan twijfelt of deze bij je in de straat kan komen, dan lost deze trailer tot zover als hij kan komen.

We kunnen jouw bestelling echter ook met een kleine vrachtwagen bezorgen. Hier zijn, afhankelijk van hoeveelheden en de te rijden afstand, extra kosten aan verbonden. Jouw dealer kan je hierover meer vertellen. Alle Gardenlux vrachtwagens zijn uitgerust met zelflossende kranen, die jouw bestelling zover als de kraan uitdraait, op de door jouw opgegeven plaats komen lossen.

Controleer je aankopen altijd voor verwerking. Materialen die eenmaal zijn verwerkt, zijn als zodanig geaccepteerd en kunnen achteraf nooit een reden tot klacht zijn. Herbestratingskosten worden om deze reden dan ook niet vergoed.

Geleverde materialen worden alleen in overleg met onze verkoopspecialisten retour genomen, mits de verpakking en producten niet beschadigd zijn. Retourname is wel afhankelijk van de afleverdatum, omdat we te maken hebben met productiedata van de geleverde producten en de huidige voorraden. De verwerkingskosten van de retourname zijn 25% van het aankoopbedrag, die wij in mindering brengen op de creditfactuur exclusief vrachtkosten.

Met een levering op een particulier losadres wordt er, ongeacht de orderwaarde, €75,00 inclusief BTW vrachtkosten berekend per adres. Je kunt ons assortiment bij 150 erkende dealers in Nederland kopen. Er is altijd een erkende dealer bij je in de buurt. Ook kun je de bestelling laten bezorgen op het adres van de dealer. Informeer bij de dealer naar de transportkosten.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

De nieuwste producten, leuke winacties, blogs vol inspiratie, nuttige tuintips. Blijf als eerste op de hoogte van alle trends met onze nieuwsbrief.