3D-tuinontwerp

Zoveel ideeën en wensen, maar hoe maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte? Een 3D-tuinontwerp van onze ontwerpstudio laat zien wat er allemaal mogelijk is. We combineren jouw wensen met onze expertise en creëren zo een uniek ontwerp voor jouw ideale buitenruimte. Het 3D-tuinontwerp belicht meerdere invalshoeken, vanuit de tuin en de woonruimte. Je krijgt zo een compleet beeld. Al vanaf 695 euro zet je de eerste virtuele stappen in jouw nieuwe droomtuin.

3D-tuinontwerp

Laat je inspireren!

Gardenlux brengt al jouw tuinwensen samen in onze tuinontwerpstudio. Met ons uitgebreid assortiment aan sierbestrating, tuinhout, terrastegels en decoratieve elementen helpen we je op weg naar het realiseren van jouw droomtuin. Al vanaf 695 euro heb je een uniek tuinontwerp op maat in handen met 15 tot 20 3D-foto’s van jouw nieuwe tuin.

Hoe werkt het?
Om te beginnen upload je verschillende foto's van de bestaande tuin en jouw Pinterest moodboard. Zo kunnen onze ontwerpers zich verdiepen in jouw gewenste stijl en de beschikbare ruimte. Zodra wij de input hebben ontvangen, gaan onze ontwerpers aan de slag. Binnen 10 tot 15 werkdagen heb je een uniek, professioneel en op jouw wensen gebaseerd 3D-tuinontwerp.

Optioneel: Ook tref je verschillende opties aan voor de aanleg van jouw nieuwe tuin, zoals een uitvoeringstekening, beplantingslijst, 3D-animatie, zon- en schaduwsimulatie en een lichtplan.

Ga snel naar onze 3D-tuinontwerpstudio

Tuinaanleg begint bij Gardenlux: Maak jouw tuinontwerp!

Weet je nog niet precies hoe jouw nieuwe tuin eruit moet zien? Of ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden in jouw tuin? Laat je inspireren door Gardenlux. 

Dit kun je verwachten:

  • Gepersonaliseerd tuinontwerp;
  • 15 tot 20 3D-foto's uit verschillende invalshoeken van jouw nieuwe tuin;
  • Een bestratings- en beplantingslijst;
  • Een eigen online dashboard waar alle informatie in is opgeslagen over jouw tuin;
  • Verschillende opties waaronder;
  • 1. Zon- en schaduw simulatie
  • 2. Uitvoeringstekening waar je direct mee aan de slag kunt
  • 3. Een 3D-animantie video van jouw nieuwe tuin;
  • 4. Lichtplan

Wanneer je de ons de opdracht geeft om van jouw tuin een droomtuin te maken gaan wij graag voor je aan de slag. Je ontvangt een link om jouw wensen kenbaar te maken en de nodige informatie te uploaden.

Jouw online dashboard wordt zo gevuld en na 10 tot 15 werkdagen ontvang je jouw tuinontwerp welke je in alle rust kunt bekijken en delen met jouw familie of vrienden. En mocht je nog aanpassingen wensen dan heb je 1 correctieronde hiervoor.

3D-tuinontwerp prijzen

De tuinontwerpen gaan per vierkante meter. 

 

Brons ontwerp:

0 m2 - 100 m2           €695

 

Zilver ontwerp:

100 m2 - 200 m2       €895

 

Goud ontwerp:

200 m2 - 300 m2       €995

 

Voor tuinen groter dan 300 vierkante meter maken wij een prijsopgave en komen wij persoonlijk bij je op bezoek!

Aan de slag met jouw tuinontwerp

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

De nieuwste producten, leuke winacties, blogs vol inspiratie, nuttige tuintips. Blijf als eerste op de hoogte van alle trends met onze nieuwsbrief.