Gratis samples aanvragen

We snappen dat je twijfelt welke tuintegel, kunstgras of vlonderplank jou het meeste aanspreekt. De gedrukte kleuren in de catalogus en gefotografeerde producten op de website kunnen afwijken van de daadwerkelijke kleuren. Om het voor jou makkelijker te makkelijker te maken kun je nu gratis samples aanvragen.

 

Instructie - Sample aanvragen

Stap 1

 Ruim 100 soorten

Op ons site vind je uitgebreide omschrijvingen, specificaties en plus- en minpunten bij jouw geselecteerde producten. Heb je al een tuintegel gespot die jou aanspreekt, maar twijfel je nog over de kleur? Gardenlux heeft het kiezen voor jou een stuk gemakkelijker gemaakt.

Stap 2

 Geen twijfel mogelijk

Via onze productpagina’s kun je eenvoudig online een aantal samples aanvragen (zie video instructies). Je kiest de gewenste samples, die worden vervolgens thuisbezorgd, waarna je in alle rust kunt bekijken hoe dat product er in real life uitziet. De samples zijn in allerlei soorten en kleurstellingen verkrijgbaar in de afmeting 15x15 cm.

Stap 3

 En... bestellen maar!

Sample naar wens? Plaats eenvoudig jouw bestelling via de website of bezoek het dichtstbijzijnde verkooppunt bij jou in de buurt. Laat het tuinseizoen maar beginnen!