Verwerkingsvoorschriften Gardenlux

Verwerkingsvoorschriften

Hier vind je de verwerkingsvoorschriften per categorie voor onze producten. Voor een juiste verwerking willen wij je middels deze productbladen informeren over de verwerking en het onderhoud. Wij raden het aan om de verwerkingsvoorschriften zorgvuldig door te lezen voordat je gaat beginnen met verwerken. Gardenlux is niet aansprakelijk voor eventuele schade wanneer je deze adviezen niet opvolgt


Belangrijk:

  • Bewaar altijd de orderbevestigingen, vrachtbrieven en labels van pakketten. Bij eventuele nabestelling of correspondentie is deze informatie van belang.
  • Verwerking betekent acceptatie van de goederen zonder enig voorbehoud. In geval van zichtbare gebreken mogen de materialen niet verwerkt worden. Ze worden niet meer in behandeling genomen worden.
  • Plaats bloempotten liefst op dragers, dus niet direct op uw bestrating. Zo kan er lucht onder de tegels komen waardoor er geen verstikking plaats vindt en er geen afdrukken op de tegels achterblijven. Plaats daarom ook nooit een plastic of rubber zwembad op gecoate tegels. Door verstikking en vacuümzuigen door beweging van het water in het zwembad kan de coating ernstig beschadigen.. 


Bestrating

Terrastegels

Afwatering

Kantopsluiting

Kunstgras

Tegeldragers

Afwerking & Onderhoud

Keramiek specials


De verwerkingsvoorschriften zijn met de grootste zorg samengesteld, niets van deze informatiebladen mag worden overgenomen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Gardenlux.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

De nieuwste producten, leuke winacties, blogs vol inspiratie, nuttige tuintips. Blijf als eerste op de hoogte van alle trends met onze nieuwsbrief.