Jouw materialen op maat

We kiezen tegenwoordig steeds vaker voor gepersonaliseerde oplossingen in onze tuinen. Van zwembadranden en traptreden tot op maat gemaakte buitenkeukenbladen. Onze gespecialiseerde zaagmachine biedt de mogelijkheid om uit iedere (keramische) terrastegel in ons assortiment een product met afmeting én afwerking naar wens te produceren. Ga jij ook voor het perfecte plaatje?

Onze expertise

Wanneer je kiest voor maatwerk van Gardenlux, profiteer je van de expertise en precisie die onze nieuwe zaagmachine biedt. Deze machine is een cruciaal onderdeel van ons proces, waarmee we elk project, groot of klein, met uiterste zorg en nauwkeurigheid benaderen. Of je nu droomt van een prachtig aangelegd terras met natuursteen, een stijlvolle buitenkeuken of een zwembad omringd door perfect afgewerkte keramische tegels, onze zaagmachine staat klaar om je droom werkelijkheid te maken.

Jouw maatwerk

We bieden naast het zagen ook de volledige nabewerking (verlijmen & afronden). De veelzijdigheid ervan stelt ons in staat om door verschillende materialen zoals keramiek, beton en natuursteen te zagen, waardoor we een breed scala aan ontwerpmogelijkheden kunnen aanbieden. Ons team van specialisten werkt nauw met je samen om de beste materialen voor jouw project te kiezen. Ze brengen jouw ideeën tot leven, van het ontwerpen van zwembadranden tot het creëren van op maat gemaakte traptreden. Met de productie op eigen terrein kunnen we snel schakelen en inspelen op al jouw specifieke wensen en behoeften.

play_arrow

Ik ben geïnteresseerd in maatwerk, maar wat zijn de mogelijkheden?

Je kunt bij ons niet alleen de tegel met specifieke afmeting zelf bepalen, maar ook het type afwerking van jouw gekozen product(en) is bij ons volledig naar wens te bestellen. Hieronder staan de verschillende afwerkingsmogelijkheden weergeven, welke van toepassing zijn op alle keramische tegels binnen ons assortiment. Voor het aanvragen van een offerte of het plaatsen van een bestelling maak je eenvoudig gebruik van ons maatwerkformulier, die je na invulling dient te mailen naar info@gardenlux.nl. Onze verkoopspecialisten zullen vervolgens contact met je opnemen. Heb je toch nog een vraag? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.