Zet de eerste stap naar jouw droomtuin!

Hoe zet je de eerste stap naar jouw droomtuin? Vaak prikkelen er zoveel wensen en ideeën in je hoofd dat het lastig is om een start te maken. Gardenlux helpt je graag op weg. Via dit inspiratie magazine, onze website en ons Pinterest account vind je heel gericht inspiratie waarmee je helemaal jouw eigen stijl creëert.

Creëer jouw stijl met Pinterest

Die stijl begint eigenlijk altijd met het maken van een moodboard. Was het vroeger knippen en plakken uit diverse tijdschriften, tegenwoordig biedt het sociale netwerk Pinterest oneindig veel inspiratie en mogelijkheden om heel handig een digitale collage te maken. Zie je een mooie foto of afbeelding, pin die vast op jouw eigen prikbord en creëer zo een complete verzameling van jouw stijl. Op één plek. Handig en overzichtelijk.

Nu bekijken

Bord vol trends

Als expert in tuininspiratie heeft Gardenlux al het nodige voorwerk gedaan. Op onze Pinterest pagina vind je een breed scala aan tuinontwerpen, keramische tegels, sierbestrating, tips en DIY-projecten.

Heel handig is het bord Tuininspiratie op onze Pinterest pagina. Daarop zie je in één oogopslag diverse tuinstijlen zoals bohemian, modern, mediterraan en kindvriendelijk. Heel handig in één moodboard gegoten. Door ons te volgen op Pinterest blijf je op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Jouw dagelijkse dosis tuininspiratie

Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwste tuintrends, winacties, inspiratie en het laatste nieuws van Gardenlux? Volg Gardenlux Stones & Paving dan via Facebook, Instagram, Pinterest of YouTube en laat je inspireren!

Ontvang een samplebox

Heb je al een tuintegel, kunstgras of vlonderplank gespot die jou aanspreekt, maar twijfel je nog een beetje over de kleur? Gardenlux heeft het kiezen voor jou een stuk gemakkelijker gemaakt.

Gardenlux biedt je nu een super handige servicetool aan. Via onze productpagina's kun je eenvoudig online een aantal samples aanvragen. Je kiest de gewenste samples, die worden vervolgens gratis thuisbezorgd, waarna je in alle rust kunt bekijken hoe dat product er in real life uitziet. De samples zijn in allerlei soorten en kleurstellingen verkrijgbaar in de afmeting 15x15cm.

Nu aanvragen