Tuinmaterialen Gardenlux

Gardenlux is de leverancier van sierbestrating, siertegels, tuinhout en decoratieve elementen. Eigenlijk alle tuinmaterialen die u in een tuin tegenkomt, kunnen wij leveren. Met unieke tuinmaterialen creëren wij van uw tuin een tweede leefruimte. Of de tuin nu groot of klein is, landelijk of modern, wij verlengen iedere woonkamer door naar buiten. Wij laten iedereen optimaal genieten van de tuin. Bekijk hier onder de collectie.

Tuinmaterialen Gardenlux

Terrastegels

Al meer dan 15 jaar een begrip in het Nederlandse straatbeeld met onze terrastegels. Wij hebben samen met onze ontwikkelaars de serie Cera3line ontwikkeld. Dit zijn keramische tegels van 3 cm dik die eenvoudig in het zandbed gelegd kunnen worden. Met deze lijn verbindt Gardenlux zich met trendsetters, creatievelingen en liefhebbers van een moderne tuin.

Naast dat wij leverancier zijn van de Cera3line leveren wij ook andere terrastegels. Het assortiment bestaat uit: Geïmpregneerde tegels, Oud Hollandse tegels, gecoate tegels, betontegels, keramische tegels en ECO tegels.

 

Gardenlux Tuinhout

Bent u op zoek naar tuinhout voor in uw tuin? Sinds enkele jaren hebben wij ons aanbod vernieuwd met het uitbreiden van het tuinhoutassortiment. In het assortiment vindt u een overvloed aan keuze voor tuinafscheidingen van houten- en natuurlijke materialen. In alle gangbare maten en afmetingen. Met het tuinhout van Gardenlux kunt u allerlei constructies creëren als een schutting, tuinhuis, pergola of een vlonderterras. Voor iedere tuinklus hebben wij de geschikte houtsoort. Wij hebben hier een ruime voorraad en streven ernaar om binnen een week te leveren met ons eigen transport.

 

150 erkende dealers

Gardenlux heeft meer dan 150 erkende dealers in Nederland die onze tuinmaterialen verkopen. U kunt onze tuinmaterialen op vele plaatsen kopen. Er is altijd een erkende dealer bij u in de buurt. Wij willen samen met onze dealers de Nederlandse tuinen de luxe uitstraling geven die het verdient. U kunt de bestelling plaatsen bij uw dealer in de buurt of een offerte aanvragen via onze site. U rekent de bestelling niet online af. Uw bestellijst wordt doorgezet naar een dealer naar keuze. De dealers zullen binnen enkele dagen met u contact opnemen.

Bij het bestellen van terrastegels raden wij het aan om eerst bij één van dealers langs te gaan voor een bezichtiging. De gefotografeerde foto’s kunnen afwijken van de daadwerkelijke kleuren. Elke tegel heeft zijn unieke print en design. Dit zorgt ervoor dat geen enkele tegel hetzelfde is en daardoor de kleuren en prints kunnen afwijken. Het beste beeld krijgt u bij onze dealers.