Verkooppunten

Verkooppunten

Met een uitgebreid netwerk van 160 erkende dealers is er altijd een Gardenlux verkooppunt in jouw directe omgeving. Hier kun je een breed assortiment aan tuinmaterialen bekijken. Vul je postcode of woonplaats in en je ziet meteen welke Gardenlux dealer het dichtst in de buurt is. Uiteraard kun je hier ook meteen online bestellen.

Online bestellen
Wil je jouw bestelling online plaatsen? Dan schakelen we automatisch ons dealernetwerk in. Zodra je op deze website jouw bestelling plaatst, komt de order op basis van jouw locatie terecht bij de dichtstbijzijnde Gardenlux dealer. Deze handelt vervolgens de aankoop af en levert de producten thuis af.

Bij de Gardenlux dealer
Onze tuincollectie is op veel locaties in heel Nederland verkrijgbaar. Het netwerk van Gardenlux telt maar liefst 160 dealers - van tuincentra tot bestratingsspecialisten - dus er is altijd een verkooppunt in de nabijheid. Het is altijd een prima idee om met eigen ogen én in de buitenlucht te zien welke terrastegel het meest bevalt. Elke tegel heeft immers een unieke print en design, waardoor geen enkele serie exact hetzelfde is. Door langs te gaan bij een Gardenlux dealer krijg je een goed beeld van jouw gekozen materialen, zowel in het zonlicht als in de schaduw.

De collectie van Gardenlux worden bij onze dealers grotendeels in showrekken of showpleinen gepresenteerd. Uiteraard staan er bij onze dealers altijd specialisten paraat om je op een eerlijke manier te adviseren over de beste keuzes voor tuinmaterialen. Samen creëren we jouw perfecte buitenruimte. Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben wij onze dealers verdeeld in drie categorieën: bezit van een showtuin/showplein, alleen rekken of een tuincentrum.
 

Verschillende categorieën dealers

Dealers met een showplein/showtuinShowplein/showtuin
Deze dealers hebben het Gardenlux assortiment in een showplein of een showtuin aangelegd. De nieuwste producten worden fraai gepresenteerd in een realistische setting. Deze dealers beschikken over veel kennis en kunnen op maat adviseren. Veel showpleinen en showtuinen zijn dagelijks te bezichtigen, maar informeer voor de zekerheid bij de dealer naar de openingstijden.

Dealers met showrekkenShowrekken
Deze dealers presenteren nagenoeg de gehele Gardenlux collectie met tuintegels en sierbestrating in showrekken. Op deze uitgestalde rekken kun je goed de kleurverschillen en verschillende prints zien. Deze dealers beschikken altijd over een hoge mate van kennis van onze producten en kunnen je van een goed advies voorzien.

Intratuinen & tuincentrumsTuincentrum
Veel tuincentra in Nederland zijn aangesloten bij ons netwerk en presenteren de Gardenlux materialen. Onder meer vestigingen van GroenRijk en Intratuin. De meeste tuincentra gebruiken onze rekken om de collectie te presteren en beschikken over een showplein. De verkoopspecialisten helpen je daar graag verder voor advies. Informeer vooraf of ze de gewenste materialen hebben uitgestald.

Let op: niet elke dealer heeft ons complete assortiment op locatie tentoongesteld. Wel zijn alle Gardenlux materialen bij onze dealers te bestellen.

Vraag?
Heb je nog een vraag? Neem dan contact op met één van onze dealers of stuur ons een bericht.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

De nieuwste producten, leuke winacties, blogs vol inspiratie, nuttige tuintips. Blijf als eerste op de hoogte van alle trends met onze nieuwsbrief.