Over ons

Gardenlux is een allround leverancier van sierbestrating, siertegels, keramiek, tuinhout, natuursteenproducten en decoratieve tuinelementen. Mijn tuin is lux met Gardenlux.

Over Gardenlux

Gardenlux is een allround leverancier van sierbestrating, siertegels, keramiek, tuinhout, natuursteenproducten en decoratieve tuinelementen. Na de oprichting in 2004 heeft Gardenlux al snel de tuinwereld veroverd. In Nederland hebben wij inmiddels meer dan 160 dealers. Onze collectie wordt uitsluitend geleverd via aangesloten dealers. Zij geven u graag vakkundig advies over de juiste materialen en goed onderhoud.

We hebben een overzichtelijke kaart van onze dealers in Nederland. De dealers kunt u hier eenvoudig vinden. Vul een plaatsnaam of postcode in om te beginnen met het zoeken van dealers.

Om uzelf alvast te oriënteren, kunt u bij ons het inspiratiemagazine aanvragen. Deze ontvangt u vervolgens bij uw thuis.

Bekijk al onze dealers

Missie & visie

Gardenlux Stones & Paving is ontstaan uit de behoefte om Nederlandse tuinen te verrijken met A-kwaliteit bestrating. Mede dankzij een breed aanbod van materialen behoort Gardenlux tot één van de toonaangevende bestratingsleveranciers in Nederland. Vooruitstrevend, luxueus, duurzaam. Gardenlux vindt een geheel nieuwe visie van unieke tuinmaterialen uit. Met eigen designs, ontworpen door een nieuwe generatie wordt er niet alleen gekozen voor de standaard, maar ook voor onderscheidende materialen. 

Gardenlux streeft ernaar om iedere Nederlandse de luxe uitstraling te geven die het verdient. Landelijk of modern, kleine of grote tuin, met unieke tuinmaterialen helpen we van uw tuin een tweede leefruimte te creëren. Heel Nederland optimaal laten genieten van de tuin, dat is het doel!

Mijn tuin is lux met Gardenlux!

Duurzaam

Gardenlux loopt voorop als het gaat om het creëren van duurzame ontwikkelingen. Hergebruik van materialen, het verbeteren van grondwaterstanden en het gebruik van groene stroom in het bedrijfspand, versterken dit standpunt. Een goede eerste stap, waaruit Gardenlux streeft om te blijven focussen op duurzaamheid.

Duurzame producten

Duurzaam

Luxe tuinen

Zoals de naam al zegt, staat Gardenlux symbool voor het luxere segment aan tuinen. Ongeacht de gewenste tuinstijl, oppervlakte of te besteden budget, heeft Gardenlux een unieke oplossing in huis. Gardenlux biedt namelijk voor iedere tuin de luxe die het verdient.

Voorbeeld van luxe tuinen

Luxe tuinen

Servicegericht

Met servicegerichtheid hoog in het vaandel, zetten we onze energie en enthousiasme in om iedereen van een eigen droomtuin te kunnen voorzien. U kunt bij ons terecht voor advies, maar ook denken we graag mee in het keuzeproces van de juiste materialen en kleuren. Heeft u een klacht? Jammer, maar dat kan natuurlijk gebeuren. We lossen het graag voor u op!

Contact opnemen

Servicegericht

Vooruitstrevend

Blijven vernieuwen als organisatie, dat is waar Gardenlux voor staat. Sinds enkele jaren heeft Gardenlux dit ook toegepast in een eigen designline: Lux & Dutch. Lux & Dutch is ontstaan uit de behoefte om Nederlandse tuinen te verrijken met luxe en functionele tegels.

Vooruitstrevend in keramische tegels

Vooruitstrevend

Leverancier van De Grote Tuinverbouwing

Gardenlux is al enkele jaren trotse sponsor en leverancier van De Grote Tuinverbouwing. Het team van De Grote Tuinverbouwing verrast wekelijks nieuwe bewoners met een gehele tuinmetamorfose. Van groene duurzame tuinen tot praktische kindvriendelijke tuinen, alles komt voorbij! Deze tuinen, waarin de prachtige Gardenlux producten centraal staan, zijn te bekijken in onze wekelijkse blogs. Naast een overzicht van de gebruikte materialen, zijn ook de mooiste sfeerbeelden hier te vinden. Met iedere week een andere tuinstijl bevatten onze blogs boordevol inspiratie! Benieuwd geraakt? Klik hier om de tuinen van De Grote Tuinverbouwing te bekijken.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Als eerste leuke winacties, handige artikelen boordevol tuintips, informatie over de nieuwste producten en inspiratie voor uw nieuwe tuin. Dat wilt u toch niet missen?