Over Gardenlux

Over Gardenlux

De mooiste tuin die jij je kunt wensen. Met Gardenlux creëer je een heerlijke extra leefruimte in de buitenlucht. Waar je kunt relaxen, genieten, borrelen en dineren. Sinds de oprichting in 2004 staat Gardenlux garant voor topkwaliteit tuinmaterialen. Inmiddels onderscheiden we ons ook met een eigen designstudio waar tal van eigen ontwerpen en creaties uit voortkomen.

Bekijk al onze dealers

Missie & visie

Hoe ziet de tuinbeleving van de Nederlander eruit? Een goede vraag. Iedereen is uniek en dat geldt ook voor de manier waarop we onze vrije uren in de buitenlucht willen doorbrengen. Wel is duidelijk dat we onze tuin steeds meer betrekken bij het totale wonen. Het is een extra leefruimte waar we in alle seizoenen van willen genieten. En dat mag in zo veel mogelijk luxe.

Het aanbod van Gardenlux sluit daar naadloos op aan. We zijn al lange tijd een van de toonaangevende bestratingsleveranciers van Nederland en hebben ons assortiment verder uitgebreid met onder meer tuinhout en decoratieve elementen. Alles voor de complete tuin en terras. En vooral uniek en origineel. Gardenlux onderscheidt zich dankzij de eigen designstudio met unieke ontwerpen en creaties die alleen bij ons verkrijgbaar zijn.

Gardenlux is innoverend, servicegericht en zet duurzaamheid voorop. Dankzij onze kernwaarden kunnen we elke Nederlandse de luxe uitstraling geven die het verdient. Landelijk of modern, klein of groot; met onze topkwaliteit tuinmaterialen maken we van elke tuin een heerlijke luxe leefruimte.

Duurzame toekomst

Gardenlux staat voor een duurzame toekomst. Het is van groot belang om ecologische stappen te zetten als we voor onszelf en toekomstige generaties een betere leefomgeving willen creëren. Het mooie is: groen en genieten gaan bij Gardenlux samen. We maken duidelijke keuzes wat betreft materiaal, innovatie, productie en hergebruik. Wie kiest voor Gardenlux zet al een belangrijke duurzame stap. Ons gehele assortiment is van topkwaliteit, waardoor je er veel langer plezier van hebt.

Daarnaast vind je in ons aanbod vele innovatieve oplossingen die op praktische wijze een duurzame tuin kunnen inrichten. Zoals waterdoorlatende bestrating, siersplit dat koolstofdioxide (CO₂) opneemt en een eigen buffer en waterinfiltratiesysteem. Is het genoeg? We slaan de juiste weg op, maar het kan altijd beter. Daarom blijven we onze volle focus richten op nieuwe duurzame oplossingen.

Duurzame producten

Duurzaam

Innovatie en design

Creativiteit kent geen grenzen. Met Gardenlux zijn we altijd op zoek naar nieuwe innovaties en trends op tuingebied. Het liefst creëren we zelf. Met onze eigen designstudio brengen we topproducten op de tuinmarkt die alleen bij ons verkrijgbaar zijn. We zijn bijzonder trots op onze keramische lijn Lux & Dutch: een moderne, vernieuwende collectie en helemaal Dutch design. Daarmee creëer je je eigen luxe buitenruimte, precies zoals je zelf wenst.

Vooruitstrevend in keramische tegels

Vooruitstrevend

Service staat voorop

We zetten al onze energie en expertise in om iedereen aan een unieke, persoonlijke droomtuin te helpen. Er valt zoveel te kiezen, we snappen dat het allemaal best lastig kan zijn. Daarom helpen we je graag verder als je even vastloopt. Voor advies over materialen, afmetingen, kleuren en onderhoud. We zijn tenslotte allemaal uniek in onze smaken en wensen. Gaat er onverhoopt iets mis en heb je een klacht? Dat is vervelend, maar we lossen het graag zo snel mogelijk op.

Contact opnemen

Servicegericht

Partner van De Grote Tuinverbouwing

Gardenlux is al enkele jaren trotse partner en leverancier van De Grote Tuinverbouwing. Het team van De Grote Tuinverbouwing verrast wekelijks nieuwe bewoners met een gehele tuinmetamorfose. Van groene duurzame tuinen tot praktische kindvriendelijke buitenruimten, alles komt voorbij! Deze tuinen, waarin de producten van Gardenlux centraal staan, zijn te bekijken in onze wekelijkse blogs. Naast een overzicht van de gebruikte materialen, zie je ook de mooiste sfeerbeelden. Met iedere week een andere tuinstijl bevatten onze blogs boordevol inspiratie! Benieuwd geraakt?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

De nieuwste producten, leuke winacties, blogs vol inspiratie, nuttige tuintips. Blijf als eerste op de hoogte van alle trends met onze nieuwsbrief.