Gardenlux

Ardenner Split geel 8/16mmAantal
info

Let op: Bij het plaatsen van de bestelling, rekent u niet online af. De bestellijst wordt doorverwezen naar de dichtstbijzijnde dealer of dealer naar keuze. De dealer neemt binnen 2 werkdagen contact met u op over de bestelling. Standaard transportkosten zijn €75,- incl btw maar de dealer kan hier nog van afwijken. Het koopbedrag staat niet vast. 


Ardenner Split

Artikelomschrijving

Ardenner split geel is een zandsteensoort en kan qua kleur het best worden beschreven als egaal aardegeel. Ardenner split geel wordt gewonnen in de Belgische Ardennen. In tegenstelling tot Ardenner split grijs, kan er vergruizing ontstaan bij de belasting met auto’s, dit heeft alles te maken met het verschil in steensoort.

Met Ardenner split geel geef je jouw tuin of oprit een sierlijke en warme uitstraling. Vanwege de warme en egale kleur een perfecte split soort voor een mediterrane tuin. Mooi in combinatie met warme tegels en palmsoorten voor het unieke vakantiegevoel in eigen tuin. Natuurlijk kun je Ardenner split geel ook gebruiken om alleen warme accenten en kleur aan te brengen in een tuin die overwegend grijs is.


Afmeting

Ardenner Split geel is leverbaar in de maat 8/16mm.


Plus- en minpunten: Volgens onze tuinspecialist

add_circle_outline
Snel geleverd
add_circle_outline
Ruime voorraden
add_circle_outline
Waterdoorlatend
add_circle_outline
Duurzaam materiaal

Specificaties

Serie
Ardenner Split
Materiaal
Split
Gewicht per zak
20 Kg
Artikelcode
350150
Voorraad
1629
Aantal per pallet
60
Verpakking
Zakgoed
Afmeting
8/16mm
Kleur
Geel

Eerder door jou bekeken