Gardenlux

Gardenlux Fixing Pro terrasbevestiging zwart (100st)

Per doos

Aantal

117,00 incl. btw

info

Let op: Bij het plaatsen van de bestelling, rekent u niet online af. De bestellijst wordt doorverwezen naar de dichtstbijzijnde dealer of dealer naar keuze. De dealer neemt binnen 2 werkdagen contact met u op over de bestelling. Standaard transportkosten zijn €75,- incl btw maar de dealer kan hier nog van afwijken. Het koopbedrag staat niet vast. 


Terrasbevestiging

Artikelomschrijving

De Gardenlux fixing pro terrasbevestiging zwart zorgt ervoor dat u diverse terrasplanken blind kan bevestigen aan de onderbalken. Buiten het feit dat deze manier van bevestigen een uiterst fraai ogend terras geeft, brengt het ook enige voordelen met zich mee. Hierbij kunt u denken aan de afstandhouder aan de bevestigingstrip die zorgt voor een gelijkmatige voegbreedte tussen de planken maar ook aan ventilatie tussen de plank en onderbalk wat stilstaand water voorkomt en dus vroegtijdig rotten van het hout tegen gaat.

Deze bevestiging set kan dankzij de twee afzonderlijke zones gebruikt worden voor planken met een breedte van 90 tot 200 mm en bij een dikte van 19 tot 40 mm. Bij deze set krijgt u 100 bevestigingsclips en 300 bijhorende schroeven (5,5x30 mm).


Plus- en minpunten: Volgens onze tuinspecialist

add_circle_outline
Bevestigingssystemen
add_circle_outline
Ruime voorraden
add_circle_outline
Snel geleverd

Specificaties

Serie
Terrasbevestiging
Artikelcode
750156
Voorraad
13
Aantal per pallet
11

Eerder door jou bekeken