&noscript=1 />
Gardenlux

Grauwacke Split gewassen bruin/rood 8/16mmAantal
info

Let op: Bij het plaatsen van de bestelling, rekent u niet online af. De bestellijst wordt doorverwezen naar de dichtstbijzijnde dealer of dealer naar keuze. De dealer neemt binnen 2 werkdagen contact met u op over de bestelling. Standaard transportkosten zijn €75,- incl btw maar de dealer kan hier nog van afwijken. Het koopbedrag staat niet vast. 


Grauwacke Split

Artikelomschrijving

Grauwacke is een zandsteensoort die naast kwartsiet, mineralen bevat die de steen zijn karakteristieke kleur geven. Grauwacke is een zeer harde steensoort en kan in ontzettend veel soorten en kleuren voorkomen. In Nederland wordt meestal gedoeld op de Grauwacke met de bruin/rode/beige kleuren. Let op: doordat Grauwacke van nature dus wisselend van kleur is, kan deze enigszins afwijken van de foto.

Grauwacke is vanwege de natuurlijke kleurencombinatie zeer geschikt voor de aanleg van een natuurlijke of Engelse tuin. Het split laat zich goed combineren met veel groen, kleurrijke bloemen en planten en houten elementen. Een split met een rustige uitstraling dat opgaat in zijn omgeving.


Afmeting

Grauwacke Split gewassen bruin/rood is leverbaar in de maat 8/16mm.


Plus- en minpunten: Volgens onze tuinspecialist

add_circle_outline
Snel geleverd
add_circle_outline
Ruime voorraden
add_circle_outline
Waterdoorlatend
add_circle_outline
Duurzaam materiaal

Specificaties

Serie
Grauwacke Split
Materiaal
Split
Gewicht per zak
20 Kg
Artikelcode
350167
Voorraad
869
Aantal per pallet
60
Verpakking
Zakgoed
Afmeting
8/16mm
Kleur
Bruin/Rood

Eerder door jou bekeken