Gardenlux

Taunus Kwarts geel/wit 8/16mmAantal
info

Let op: Bij het plaatsen van de bestelling, rekent u niet online af. De bestellijst wordt doorverwezen naar de dichtstbijzijnde dealer of dealer naar keuze. De dealer neemt binnen 2 werkdagen contact met u op over de bestelling. Standaard transportkosten zijn €75,- incl btw maar de dealer kan hier nog van afwijken. Het koopbedrag staat niet vast. 


Taunus Kwarts

Artikelomschrijving

Taunus Kwarts is een natuurlijk gegrond grind met een unieke en genuanceerde kleurenmix. Het grind bestaat namelijk uit witte, gele en oranje kleuren. Omdat Taunus Kwarts voor een zeer groot gedeelte uit kwarts bestaat, is Taunus Kwarts erg hard. Daardoor is het ook te gebruiken voor oppervlakken welke zwaar belast worden.

Taunus Kwarts is ook goed toe te passen als siergrind in combinatie met zowel moderne als klassieke materialen.


Afmeting

Taunus Kwarts heeft een afmeting van 8/16mm.


Grind en Split

Grind wordt gewonnen uit rivieren en meren, waarbij het stromende water zorgt voor de karakteristieke ronde vormen. Sommige grindsoorten worden in speciale trommels (machinaal) rond en glad gemaakt. Grind is minder gevoelig voor groene aanslag en laat makkelijk water door. Het grote verschil met split is dat grind minder stabiel ligt en meer geluid maakt. Door de ronde vormen hoeft u echter niet bang te zijn voor scherpe randjes als u over grind heen loopt. Perfect dus voor de aanleg van een terras of pad door uw tuin.

Split heet ook wel breuksteen en ontstaat door het splijten (breken) van grote brokken gesteente die gewonnen worden uit steengroeven in gebergten. Het breken veroorzaakt de kenmerkende hoekige vormen, waardoor split minder beweegt als het eenmaal gelegd is. Daarom is split perfect voor opritten en paden.


Plus- en minpunten: Volgens onze tuinspecialist

add_circle_outline
Snel geleverd
add_circle_outline
Ruime voorraden
add_circle_outline
Waterdoorlatend
add_circle_outline
Duurzaam materiaal

Specificaties

Serie
Taunus Kwarts
Materiaal
Grind
Gewicht per zak
20 Kg
Artikelcode
350181
Voorraad
1672
Aantal per pallet
60
Verpakking
Zakgoed
Afmeting
8/16mm
Kleur
Geel/Wit

Eerder door jou bekeken