Gardenlux

Trascement grijs 25kg zak

Per zak 25 Kg

Aantal

14,95 incl. btw

info

Let op: Bij het plaatsen van de bestelling, rekent u niet online af. De bestellijst wordt doorverwezen naar de dichtstbijzijnde dealer of dealer naar keuze. De dealer neemt binnen 2 werkdagen contact met u op over de bestelling. Standaard transportkosten zijn €75,- incl btw maar de dealer kan hier nog van afwijken. Het koopbedrag staat niet vast. 


Trascement grijs 25kg zak

Artikelomschrijving

Een vlakke ondergrond begint bij een gebruiksvriendelijke trascement. Het zorgt voor een ideale stabiele onderlaag. Gebruik trascement voor het aanmaken van goed verwerkbare mortel. Deze zijn goed bestand tegen verschillende milieu-invloeden. Het gebruik van trascement heeft vele voordelen. Bij het verharden van de mortel vermindert de temperatuurstijging, waardoor schuren worden voorkomen. Daarnaast wordt de mortel elastischer, wat ervoor zorgt dat het makkelijker te verwerken is. Kortom, vele voordelen om voor trascement te kiezen.


De Romeinen gebruikten de trascement al in hun gebouwen. Om het gebouw waterdicht te maken, werd er trascement bij de onderste laag gebruikt. Het zorgde ervoor dat het indringen van vocht werd voorkomen. Het is uitermate geschikt voor badkamers door het hoge waterkerende vermogen.


Gebruik van trascement:

  • Egaliseer en verdicht het zandbed waarin de stenen of tegels komen
  • Strooi het uit over het zandbed
  • Hark dit door de toplaag van het zandbed
  • Tril het geheel aan en egaliseer het zandbed opnieuw
  • Leg hierna de bestrating
  • Klop de tegel in het zandbed aan met een zachte rubberen hamer of tril de stenen af met een trilapparaat

Het resultaat is verbluffend goed. Door vocht verhardt de stabilisatie laag tot een harde ondergrond. De bestrating blijft keurig strak en vlak liggen.

Het zandbed kunt u stabaliseren door stabalisatiecement te strooien (25 kg per 5 m2) en dit door de zandlaag heen harken.


Specificaties

Serie
Trascement grijs 25kg zak
Gewicht per zak
25 Kg
Artikelcode
900513
Voorraad
88
Aantal per pallet
56

Eerder door jou bekeken