Gardenlux

Zwartzand 0,2/0,6mmAantal
info

Let op: Bij het plaatsen van de bestelling, rekent u niet online af. De bestellijst wordt doorverwezen naar de dichtstbijzijnde dealer of dealer naar keuze. De dealer neemt binnen 2 werkdagen contact met u op over de bestelling. Standaard transportkosten zijn €75,- incl btw maar de dealer kan hier nog van afwijken. Het koopbedrag staat niet vast. 


Zwartzand

Artikelomschrijving

Wij hebben in ons programma onder meer straatzand dat gecertificeerd is en schoon is van verontreiniging. Dit is erg belangrijk bij het straten van natuursteen en gecoate tegels.

Om bestrating in te vegen, zijn er diverse soorten zand leverbaar. Denk aan brekerzand, zilverzand en zwartzand. In brekerzand zit een heel fijn kiezeltje dat bij het invoegen van stenen of klinkers, de stenen lekker vast legt. Ook inveegsplit is geschikt om de voegen in uw bestrating op te vullen. Dit inveegsplit is net wat grover dan zand (1 tot 3 mm) en is leverbaar in maar liefst drie mooie kleuren.

Gebruik bij de bestrating alleen zilver- en zwartzand. Veeg dit met een zachte bezem in en verwijder al het overtollige zand direct. Laat nooit resten op uw bestrating liggen, want dit kan vlekken en/of krassen veroorzaken.


Plus- en minpunten: Volgens onze tuinspecialist

add_circle_outline
Snel geleverd
add_circle_outline
Ruime voorraad
add_circle_outline
Waterdoorlatend
add_circle_outline
Duurzaam materiaal

Specificaties

Serie
Zwartzand
Materiaal
Zand
Gewicht per zak
20 Kg
Artikelcode
350144
Voorraad
217
Aantal per pallet
60
Verpakking
Zakgoed
Afmeting
0,2/0,6mm
Kleur
Zwart

Eerder door jou bekeken