&noscript=1 />
Gardenlux

Asian Bluestone opsluitband met facet blauw gezoet 6x20x100cm

Per stuk

Afmeting
Aantal

38,50 incl. btw

info

Let op: Bij het plaatsen van de bestelling, rekent u niet online af. De bestellijst wordt doorverwezen naar de dichtstbijzijnde dealer of dealer naar keuze. De dealer neemt binnen 2 werkdagen contact met u op over de bestelling. Standaard transportkosten zijn €75,- incl btw maar de dealer kan hier nog van afwijken. Het koopbedrag staat niet vast. 


Asian Bluestone opsluitband

Artikelomschrijving

Om je terras of wandelpad stevig in de grond te verwerken is het van belang de bestrating goed op te sluiten. Wanneer dit niet goed gebeurt kan de bestrating aan de zijkanten gaan verzakken. Ook zorgt goede opsluiting voor een aanzienlijke verlenging van de levensduur bij bestrating. Het opsluiten van bestrating wordt met zogeheten ‘opsluitbanden’ gedaan.

Asian Bluestone is gepolitoerd en heeft door dit procedé de mooie intense kleur gekregen. De stenen zijn vervolgens getrommeld waardoor de randen van de tegels een verouderd uiterlijk krijgen.

(De serie is ook leverbaar in een strakke uitvoering, waarbij de randen van de tegels zijn voorzien van een klein facet. (Hierbij kunnen kleine randbeschadigingen bij de tegel voorkomen.)

Als u verhogingen of trappen, maar ook uw vijver met dezelfde materialen afwerkt als de bestrating, maakt dat uw geometrisch of strak vormgegeven tuin helemaal af. Daarom zijn er in de serie Asian Bluestone naast het al zeer complete programma tegels ook opsluitbanden, traptreden en vijverafdekranden in diverse afmetingen beschikbaar. Alle producten uit deze lijn zijn voorzien van een facet geslepen randafwerking. Informeer bij uw leverancier naar de vele verschillende afmetingen.


Plus- en minpunten: Volgens onze tuinspecialist

add_circle_outline
Opsluiten van bestrating
add_circle_outline
Robuuste- en natuurlijke uitstraling
add_circle_outline
Onderhoudsvriendelijk

Specificaties

Serie
Asian Bluestone opsluitband
Afmetingen
6x20x100cm
Materiaal
Hardsteen
Gewicht per stuk
33.6 Kg
Artikelcode
300195
Voorraad
203
Aantal per pallet
36
Behandeling
Onbehandeld
Afwerking
Met facet

Eerder door jou bekeken