Gardenlux

Cera3line 60x60x3cm Peacock rusty

Per stuk

Kleur
Afmeting
Aantal

€ 64,94 per m2

=

€ 23,38 per stuk


23,38 incl. btw

info

Let op: Bij het plaatsen van de bestelling, rekent u niet online af. De bestellijst wordt doorverwezen naar de dichtstbijzijnde dealer of dealer naar keuze. De dealer neemt binnen 2 werkdagen contact met u op over de bestelling. Standaard transportkosten zijn €75,- incl btw maar de dealer kan hier nog van afwijken. Het koopbedrag staat niet vast. 


Peacock Peacock rusty

Artikelomschrijving

De prachtige Peacock serie heeft het uiterlijk van genuanceerd kwartsiet en is letterlijk vertaald, afgeleid van een pauw. De Peacock is het meest gevarieerde en gemêleerde design binnen de Cera3line. De beste natuurlijke referenties zijn vereeuwigd in een vijftal genuanceerde kleuren met bijna geen herhaling in uiterlijk door de gecontroleerde, willekeurige mengvormen. Omdat er tijdens het produceren diverse prints worden gebruikt hebben niet alle tegels exact hetzelfde uiterlijk. Dit creëert echter een speels effect in jouw tuin.

Let op: deze serie is erg genuanceerd! We raden daarom ten zeerste aan het complete plaatje met meerdere tegels te bekijken. Kun je geen keuze maken tussen de prachtige kleurtinten? Wellicht dat de Rusty, een mix van alle unieke kleuren uit de Peacock serie, uitkomst biedt.


Fijn om te weten

100% Dutch Design, ontworpen en samengesteld door Nederlandse ontwerpers. Iedere serie heeft zijn eigen unieke design! De voordelen van deze keramische tegels:

  • 100% full body keramiek
  • Warmte-, vorst- en strooizoutbestendig
  • Duurzaam materiaal en een lange levensduur
  • Kleurvast en krasbestendig
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Geschikt voor hogedrukreiniging


Belangrijk

Door fotografie kan de serie enigszins afwijken van de werkelijkheid. Elke keramische serie heeft zijn unieke print en design. Dit zorgt ervoor dat geen enkele serie hetzelfde is en daardoor de kleuren en prints kunnen afwijken. Wij raden aan de serie daarom altijd in het echt te bekijken, voordat je een aankoop doet. Wij zijn niet aansprakelijk voor kleur- of printafwijkingen bij online aankopen.


Plus- en minpunten: Volgens onze tuinspecialist

add_circle_outline
Onderhoudsvriendelijk
add_circle_outline
Kleurvast
add_circle_outline
Krasvrij
add_circle_outline
Geschikt voor hogedrukreiniging
add_circle_outline
100% Full body keramiek
file_download Verwerkingsvoorschriften Keramische tegels

Specificaties

Serie
Peacock
Kleur
Peacock rusty
Afmetingen
60x60x3cm
Materiaal
Keramiek
Gewicht per stuk
24.48 Kg
Artikelcode
202980
Voorraad
828
Aantal per pallet
40
Behandeling
Onbehandeld
Afwerking
Zonder facet

Bekijk dit product bij onze dealers

Eerder door jou bekeken