Gardenlux

ECO Grates 40x80x6cm grijs

Per stuk

Kleur
Afmeting
Aantal

€ 47,95 per m2

=

€ 15,37 per stuk


15,37 incl. btw

info

Let op: Bij het plaatsen van de bestelling, rekent u niet online af. De bestellijst wordt doorverwezen naar de dichtstbijzijnde dealer of dealer naar keuze. De dealer neemt binnen 2 werkdagen contact met u op over de bestelling. Standaard transportkosten zijn €75,- incl btw maar de dealer kan hier nog van afwijken. Het koopbedrag staat niet vast. 


ECO Grates grijs

Artikelomschrijving

Duurzaam geproduceerde ecologische verharding ideaal voor parkeerplaatsen en opritten. Met de Eco grates wordt een volgende stap gezet naar natuurlijk regenwaterbeheer. Een circulair product dat bijdraagt in een betere levenskwaliteit.

De infiltratieroosters worden voor 100% gemaakt van gerecycled afvalplastic. Elk rooster bevat 32 vakken welke kunnen worden opgevuld met gras, grind of klinkers. Met deze roosters creëert u op een snelle manier een uniek oppervlak voor uw auto. Daarnaast zorgen de brede voegen en openingen ervoor dat het hemelwater gemakkelijk de bodem in kan trekken en wordt wateroverlast voorkomen.

Dankzij het slimme ontwerp en een innovatief verbindingssysteem hebben de Eco grates een hoge draagkracht. Ze zijn geschikt voor alle soorten belastingen en dus perfect om te gebruiken voor parkeerplaatsen of opritten.


Plus- en minpunten: Volgens onze tuinspecialist

add_circle_outline
Moderne- en natuurlijke uitstraling
add_circle_outline
Duurzaam materiaal
add_circle_outline
Waterdoorlatend
add_circle_outline
Klimaat vriendelijk inrichten
remove_circle_outline
Gevoeliger voor onkruid
file_download Verwerkingsvoorschriften Sierbestrating

Specificaties

Serie
ECO Grates
Kleur
grijs
Afmetingen
40x80x6cm
Materiaal
Gerecycled kunststof
Gewicht per stuk
8.5 Kg
Artikelcode
901038
Aantal per pallet
90
Behandeling
Onbehandeld
Dikte
6 cm

Bekijk dit product bij onze dealers

Eerder door jou bekeken