Gardenlux

Gardendecking bamboo kantplank 3x12x200cm Light Brown

Per stuk

Kleur
Afmeting
Aantal

66,95 incl. btw

info

Let op: Bij het plaatsen van de bestelling, rekent u niet online af. De bestellijst wordt doorverwezen naar de dichtstbijzijnde dealer of dealer naar keuze. De dealer neemt binnen 2 werkdagen contact met u op over de bestelling. Standaard transportkosten zijn €75,- incl btw maar de dealer kan hier nog van afwijken. Het koopbedrag staat niet vast. 


Gardendecking Light Brown

Artikelomschrijving

Met de Gardendecking bamboo kantplank verwerkt u de zijkant van het terras. Het perfecte resultaat kan op deze manier gecreëerd wroden.

De Gardendecking bamboo vlonderplanken zijn duurzaam, ,CO2-negatief & sterker dan hardhout. Kortom, een geweldig nieuw product in het Gardenlux Tuinhout assortiment.

CO2-negatief hout, wat houdt dat nou in? CO2-neutraal betekent dat er evenveel CO2 opgenomen als uitgestoten wordt. CO2-negatief houdt in dat er meer CO2 opgenomen wordt dat uitgestoten, nog beter dus!

Bamboe groeit extreem snel in zeer grote bossen. Al na vier tot zes jaar is bamboe geschikt voor de kap, terwijl hardhout daar 60 tot 120 jaar voor nodig heeft. Bamboe is tevens een grassoort, waardoor het vier keer zoveel CO2 opneemt dan hout en het ook nog eens CO2 blijft opnemen na de kap! Een uniek natuurlijk product dat er niet alleen prachtig bij ligt in de tuin en duurzaam is, maar ook nog eens sterker is dan hardhout!

De vlonderplanken zijn verkrijgbaar in donker- en lichtbruin.


Verwerking:

Verschillende ondergronden behoeven verschillende onderconstructies. Denk u hierbij aan paaltjes, worteldoek, betontegels, rubberen tegeldragers/balk dragers, en het schuin laten aflopen van het terras.

Stap 1: Leg de onderbalken op de rubberen tegeldragers/balk dragers met een h.o.h. afstand van 440-550mm (afhankelijk van de lengte van de plank 186cm of 220cm), zorg hierbij dat de uiteinde van de plank ondersteund worden.
Stap 2: Met de tussenclip zet u de planken op ca. 5mm uit elkaar vast, deze tussenruimte is nodig zodat water weg kan. Wanneer u door de planken heen schroeft raden we sterk aan om voor te boren.
Stap 3: Gebruik de speciale clip voor het begin en eind van uw terras.
Stap 4: Door de mes en groef aan de kopse kanten van de plank is het terras strak aan elkaar te leggen.

Wanneer u een terras legt zonder mes en groef houdt u dan 2mm speling tussen de planken.


Plus- en minpunten: Volgens onze tuinspecialist

add_circle_outline
Duurzaam
add_circle_outline
Lange levensduur
add_circle_outline
Eenvoudig te verwerken

Specificaties

Serie
Gardendecking
Kleur
Light Brown
Afmetingen
3x12x200cm
Materiaal
Bamboe
Gewicht per stuk
8.28 Kg
Artikelcode
750202
Voorraad
18
Aantal per pallet
150
Behandeling
Behandeld

Eerder door jou bekeken