Gardenlux

Gardendecking composiet kantplank 2,3x13,8x300cm brown wood

Per stuk

Afmeting
Aantal

62,50 incl. btw

info

Let op: Bij het plaatsen van de bestelling, rekent u niet online af. De bestellijst wordt doorverwezen naar de dichtstbijzijnde dealer of dealer naar keuze. De dealer neemt binnen 2 werkdagen contact met u op over de bestelling. Standaard transportkosten zijn €75,- incl btw maar de dealer kan hier nog van afwijken. Het koopbedrag staat niet vast. 


Gardendecking brown wood

Artikelomschrijving

Met de Gardendecking composiet kantplank verwerkt u het terras aan de zijkant. Dit zorgt namelijk voor het perfecte resultaat.

De Gardendecking composiet vlonderplank is nieuw in het Gardenlux Tuinhout assortiment. Kies voor een terras met een natuurlijke look met de nieuwe Gardendecking vlonderplanken. De composiet planken gaan jarenlang mee en zijn ijzersterk. De Gardendecking composiet vlonderplanken zijn een hoogwaardig product en bestaat voor 95% uit gerecycled materiaal.

De gehele plank wordt beschermd door een Co-extrusie laag die de kleur beschermt en structuur bevat. Deze laag zorgt er ook voor dat hij beschermd wordt tegen vervuiling en verkleuring. Ook is deze laag gemakkelijk schoon te maken mocht er toch vervuiling optreden. Geniet van een natuurlijke look, weinig onderhoud en een ijzersterk terras!

De Gardendecking is verkrijgbaar in de kleuren grijs en bruin.


Verwerking:

Bij de verwerking zijn de volgende aandachtspunten van belang:
- Maximale afstand tussen de dragen regels is 40 cm. (Hart op Hart)
- Het regelwerk dient op een afschot van 2% gelegd te worden. Per strekkende meter liggen planken op 2cm afschot.
- U dient gebruik te maken van Gardendecking clips en die op de juiste positie te plaatsen i.v.m de werking van de planken.

De Gardendecking composiet vlonderplanken dienen in het midden vastgezet te worden met een fixatieclip. Vervolgens worden de planken op hun plek gehouden door de kunstofclips waardoor ze wel kunnen werken. De eerste en laatste plank van de vlonder dienen met de begin/eind clips op hun plek gehouden te worden.


Onderhoud Gardendecking composiet vlonderplanken:

U kunt de composiet vlonderplanken van Gardenlux zelf goed schoonmaken met behulp van de volgende trips & tricks. Wij adviseren u dit minimaal één keer per twee weken te doen. Dit om te voorkomen dat vuil zich gaat ophopen en vervolgens lastiger is te verwijderen.
- U kunt een hogedruk reiniger gebruiken met wijd spuitstuk en een druk tot 1500. Minimaal een afstand houden van 30 cm. Bij het niet volgen van de instructies kan er schade ontstaan.
- Gebruik nooit een metalen gereedschap om sneeuw of ijs te verwijderen van de vlonder.
- Verwijder organisch materiaal tussen de planken regelmatig om schimmelvorming/vlekken te voorkomen.
- Het meest voorkomende vuil kunt u met warm water en zeep schoonmaken.
- Schrob met de richting van de nerven mee voor het beste resultaat.


Plus- en minpunten: Volgens onze tuinspecialist

add_circle_outline
Duurzaam
add_circle_outline
Lange levensduur
add_circle_outline
Eenvoudig te verwerken

Specificaties

Serie
Gardendecking
Kleur
brown wood
Afmetingen
2,3x13,8x300cm
Materiaal
Composiet
Gewicht per stuk
10.5 Kg
Artikelcode
750194
Voorraad
42
Aantal per pallet
49
Behandeling
Behandeld
Dikte
2,3 cm

Eerder door jou bekeken