Gardenlux

Gardenlux douglas gording geschaafd 4,5x16x400cm onbehandeld

Per stuk

Aantal

32,95 incl. btw

info

Let op: Bij het plaatsen van de bestelling, rekent u niet online af. De bestellijst wordt doorverwezen naar de dichtstbijzijnde dealer of dealer naar keuze. De dealer neemt binnen 2 werkdagen contact met u op over de bestelling. Standaard transportkosten zijn €75,- incl btw maar de dealer kan hier nog van afwijken. Het koopbedrag staat niet vast. 


Gording onbehandeld

Artikelomschrijving

Bent u op zoek naar makkelijk gordingen om het dak van uw overkapping te dragen? De Douglas Gording is hiervoor uitermate geschikt. Deze gording van 16 cm hoog, is makkelijk verwerkbaar en zeer toepasbaar bij lichte dakconstructies.


Douglashout

Douglashout is steeds vaker te zien in de Nederlandse tuinen. Logisch, want het is duurzaam, sterk en oogt fraai. Het hout van de douglasspar is uitermate geschikt voor allerlei toepassingen en constructies buitenshuis. Het is geschaafd, met weinig knoesten en nerven. De Douglasspar heeft zijn oorsprong in de Amerikaanse staat Oregon, in het noordwesten van de Verenigde Staten. In de vorige eeuw werd de boomsoort ook in Europese bossen aangeplant, speciaal met het oog op de houtproductie. Dat is een goede zet gebleken, want de groene naaldboom herbergt prachtig hout binnen de bast. Van nature sterk, een hoge duurzaamheid en goed bestand tegen invloeden van buitenaf. Douglashout kent daardoor een lange levensduur (10-15 jaar).


Plus- en minpunten: Volgens onze tuinspecialist

add_circle_outline
Duurzaam materiaal
add_circle_outline
Prijs-kwaliteitsverhouding
add_circle_outline
Natuurlijke uitstraling
add_circle_outline
Ruime voorraad

Specificaties

Serie
Gording
Kleur
onbehandeld
Afmetingen
4,5x16x400cm
Materiaal
Douglas
Gewicht per stuk
14.5 Kg
Artikelcode
750053
Voorraad
97
Aantal per pallet
112
Behandeling
Onbehandeld
Afwerking
Geschaafd

Eerder door jou bekeken