Gardenlux

Gardenlux hardhouten paal fijnbezaagd 6x6x300cm Azobe

Per stuk

Kleur
Afmeting
Aantal

21,00 incl. btw

info

Let op: Bij het plaatsen van de bestelling, rekent u niet online af. De bestellijst wordt doorverwezen naar de dichtstbijzijnde dealer of dealer naar keuze. De dealer neemt binnen 2 werkdagen contact met u op over de bestelling. Standaard transportkosten zijn €75,- incl btw maar de dealer kan hier nog van afwijken. Het koopbedrag staat niet vast. 


Paal Azobe

Artikelomschrijving

De naam zegt het al. Hardhout is letterlijk een harde houtsoort. Goed bestand tegen bacteriën en schimmels, waardoor het een lange levensduur heeft . Hardhout is voor allerlei
toepassingen geschikt. Vanwege de natuurlijke sterkte is hardhout goed bestand tegen direct contact met grond en water, waardoor het vaak wordt gebruikt voor beschoeiingen en vlonders. Dus het is duurzaam en beresterk!


Hardhout

De naam zegt het al. Hardhout is letterlijk een harde houtsoort. Goed bestand tegen bacteriën en schimmels, waardoor het een lange levensduur van zo’n 20-25 jaar heeft. Hardhout is voor allerlei toepassingen geschikt. Vanwege de natuurlijke sterkte is hardhout goed bestand tegen direct contant met grond en water, waardoor het vaak wordt gebruikt voor beschoeiingen en vlonders. Beresterk en duurzaam dus.


Plus- en minpunten: Volgens onze tuinspecialist

add_circle_outline
Duurzaam materiaal
add_circle_outline
Prijs-kwaliteitsverhouding
add_circle_outline
Natuurlijke uitstraling
add_circle_outline
Ruime voorraad

Specificaties

Serie
Paal
Kleur
Azobe
Afmetingen
6x6x300cm
Materiaal
Hardhout
Gewicht per stuk
10 Kg
Artikelcode
750139
Voorraad
47
Aantal per pallet
128
Behandeling
Onbehandeld
Afwerking
Fijnbezaagd

Eerder door jou bekeken