&noscript=1 />
Gardenlux

Gardenlux Red Class afdekkap met sponning 3,6x8,5x180cm

Per stuk

Afmeting
Aantal

7,65 incl. btw

info

Let op: Bij het plaatsen van de bestelling, rekent u niet online af. De bestellijst wordt doorverwezen naar de dichtstbijzijnde dealer of dealer naar keuze. De dealer neemt binnen 2 werkdagen contact met u op over de bestelling. Standaard transportkosten zijn €75,- incl btw maar de dealer kan hier nog van afwijken. Het koopbedrag staat niet vast. 


Afdekkap

Artikelomschrijving

Deze Red Wood afdekkap wordt bevestigd op de schermen. Uw Red Wood schuttingschermen worden zo beschermd tegen allerlei weersinvloeden. Doordat de afdekkappen een dakvorm hebben zal het regenwater er af lopen en niet op de schermen blijven liggen. Niet alleen hebben de afdekkappen een beschermende functie ze geven ook een nette afgewerkte uitstraling.

Red Class is een naaldhoutsoort, die door een ecologische behandeling de uitstraling van Lariks Douglas krijgt. Het ‘houtsoort’ is kunstmatig gedroogd en kent daardoor minder werking. Bovendien zorgt de ecologische behandeling ervoor dat dit hout duurzaam is en het de mooie authentieke kleur van Lariks Douglas krijgt. Bij dit hout heeft u ook minder last van harsvorming dan bij Lariks Douglas. Daarnaast ligt de prijs lager dan die van onbehandeld Lariks Douglas, terwijl het duurzamer is dankzij de speciale behandeling.

Let wel op, de eerste twee tot drie weken kan het hout rode vlekken krijgen. Dit trekt door de buitenlucht vanzelf weg.


Plus- en minpunten: Volgens onze tuinspecialist

add_circle_outline
Duurzaam materiaal
add_circle_outline
Natuurlijke uitstraling
add_circle_outline
Ruime voorraden
add_circle_outline
Sterk en stabiel

Specificaties

Serie
Afdekkap
Afmetingen
3,6x8,5x180cm
Materiaal
Red Class
Gewicht per stuk
4 Kg
Artikelcode
750176
Voorraad
95
Aantal per pallet
98
Behandeling
Onbehandeld
Afwerking
Geschaafd

Eerder door jou bekeken