Gardenlux

Gardenlux vuren scherm Spencer 180x180cm

Per stuk

Aantal

222,95 incl. btw

info

Let op: Bij het plaatsen van de bestelling, rekent u niet online af. De bestellijst wordt doorverwezen naar de dichtstbijzijnde dealer of dealer naar keuze. De dealer neemt binnen 2 werkdagen contact met u op over de bestelling. Standaard transportkosten zijn €75,- incl btw maar de dealer kan hier nog van afwijken. Het koopbedrag staat niet vast. 


Schutting

Artikelomschrijving

Vuren tuinschermen zijn populair in Nederland. De schutting heeft een lichtbruine kleur waardoor de Vuren houten schutting een natuurlijke uitstraling krijg dit goed past bij ieder gebouw, woning en tuin.

De Gardenlux Vuren scherm Spencer bestaat uit relatief smalle planken die, in tegenstelling tot de andere grenen tuinschermen, horizontaal zijn bevestigd. De klassieker onder de houtsoorten. Het midden-Europese Vuren is het meest geliefde houtproduct in de Nederlandse tuinen voor met name schuttingen en overkappingen. Goed geprijsd en kan – mits geïmpregneerd – circa 10 tot 15 jaar mee. Grenen is een verzamelnaam voor hout van verschillende naaldboomsoorten.

Vuren is vrij zacht hout, waardoor het soepel en eenvoudig bewerkt kan worden. Zagen, boren, frezen en schuren gaat in een handomdraai, net als spijkeren en schroeven. De duidelijk zichtbare knoesten en kwasten zorgen voor een natuurlijke uitstraling.


Plus- en minpunten: Volgens onze tuinspecialist

add_circle_outline
Duurzaam materiaal
add_circle_outline
Natuurlijke uitstraling
add_circle_outline
Ruime voorraden
add_circle_outline
Sterk en stabiel

Specificaties

Serie
Schutting
Materiaal
Vuren
Gewicht per stuk
100 gram
Artikelcode
750031
Voorraad
48
Aantal per pallet
12
Behandeling
Geïmpregneerd (groen)
Afwerking
Geschaafd

Eerder door jou bekeken