Gardenlux

Hollandse Streken Waalformaat 5x20x6cm peel paars/bruin

Per Stuk

Kleur
Afmeting
Aantal

€ 49,98 per m2

=

€ 0,51 per stuk


0,51 incl. btw

info

Let op: U rekent uw bestelling niet online af. Uw bestellijst wordt doorgezet naar een dealer naar keuze. Bij de bestelling dient u nog rekening te houden met de transportkosten. De gekozen dealer communiceert de transportkosten naar u door. Reactie volgt binnen 2 werkdagen. 


Hollandse Streken Waalformaat 5x20x6cm peel paars/bruin

Artikelomschrijving

De serie Hollandse Streken is in moderne ovens bij een hoge temperatuur gebakken. Ze hebben echter nog wel de charme en uitstraling van de oude gebakken stenen. Gelukkig voldoen ze aan de huidige eisen dat een gebakken steen maatvast(er) moet zijn!


De klei en de mineralen bepalen onder meer de kleuren van deze stenen. De serie Hollandse Streken is er in verschillende kleurstellingen, gebaseerd op de oude kleuren van de rivierklei. Dankzij de moderne productiewijze hebben ze een heldere kleurintensiteit. Door de gemêleerdheid in tinten ontstaat een levendig beeld op uw terras of tuinpad.


Fijn om te weten

Gebakken stenen worden onder een temperatuur van circa 1100°C gebakken. Door natuurlijke grondstoffen te gebruiken tijdens het productieproces blijven gebakken stenen zeer kleurvast! De voordelen van gebakken stenen:

  • Authentieke look
  • Zeer kleurvast
  • Nauwelijks poreus, daardoor onderhoudsarm
  • Geschikt voor de oprit


Sierbestrating

Sierbestrating: natuurlijk uiterlijk met een eigen karakter. Een pad met oud gebakken klinkers of een fraai terras van keramische tegels met natuurstenen decoratiedetails. In ons drukke bestaan zoeken we steeds vaker de rust van de natuur op, allereerst in onze eigen tuin. Als verlengstuk van onze woning een fijne tuin om in te genieten. Geef jouw terras of oprit een prachtige authentieke uitstraling!


Plus- en minpunten: Volgens onze tuinspecialist

add_circle_outline
Kleurvast
add_circle_outline
Authentieke uitstraling
add_circle_outline
Kleurrijk
add_circle_outline
Duurzaam materiaal
remove_circle_outline
Gevoelig voor onkruid
file_download Verwerkingsvoorschriften Sierbestrating

Specificaties

Artikelcode
400243
Afmetingen
5x20x6cm
Kleur
peel paars/bruin
Afwerking
Getrommeld
Behandeling
Onbehandeld
Materiaal
Gebakken klei
Serie
Hollandse Streken Waalformaat
Dikte
6 cm

Bekijk dit product bij onze dealers

Eerder door jou bekeken