Gardenlux

Knikkertegel 30x30x6cm geel

Per stuk

Kleur
Afmeting
Aantal

€ 194,44 per m2

=

€ 17,50 per stuk


17,50 incl. btw

info

Let op: Bij het plaatsen van de bestelling, rekent u niet online af. De bestellijst wordt doorverwezen naar de dichtstbijzijnde dealer of dealer naar keuze. De dealer neemt binnen 2 werkdagen contact met u op over de bestelling. Standaard transportkosten zijn €75,- incl btw maar de dealer kan hier nog van afwijken. Het koopbedrag staat niet vast. 


Knikkertegel geel

Artikelomschrijving

Standaard betontegels zijn de voorloper van alle soorten sierbestrating. Vandaag de dag kom je ze nog steeds overal op straat tegen als grijze trottoir- of stoeptegel. Deze degelijke, vlakke betontegels zijn uitgevoerd met een facetrand. Overige maten en kleuren buiten ons standaard assortiment zijn op aanvraag leverbaar.

Plaats heel eenvoudig een knikkerpot in jouw tuin met de Gardenlux Knikkertegels. Een betontegel van 30x30cm met een ronde uitholling in het midden van de tegel. Knikkeren maar!


Betontegels

Het waren de voorlopers van alle soorten sierbestrating. De grijze, rode en zwarte betontegels van trottoirs werden al snel toegepast in het paadje naar de voordeur. Creatieve tuinontwerpers die deze tegels veel te steriel vonden, legden ze, met de ruwe onderzijde naar boven. Ze kregen zo een rustieker uiterlijk. Alle vlakke betontegels zijn uitgevoerd met een facetrand.


Andere kleuren

Dit artikel is verkrijgbaar in diverse kleuren.


Plus- en minpunten: Volgens onze tuinspecialist

add_circle_outline
Plezier & gemak
add_circle_outline
Makkelijk te plaatsen
add_circle_outline
Weegt weinig
remove_circle_outline
Verkleuring
file_download Verwerkingsvoorschriften Siertegels

Specificaties

Serie
Knikkertegel
Kleur
geel
Afmetingen
30x30x6cm
Materiaal
Beton
Gewicht per stuk
12.7 Kg
Artikelcode
200351
Aantal per pallet
22
Behandeling
Onbehandeld
Afwerking
Met facet

Eerder door jou bekeken