Gardenlux

Palissade block 60x15x15cm zwart

Per stuk

Kleur
Hoogte
Totaal

5,90 incl. btw

info

Let op: Bij het plaatsen van de bestelling, rekent u niet online af. De bestellijst wordt doorverwezen naar de dichtstbijzijnde dealer of dealer naar keuze. De dealer neemt binnen 2 werkdagen contact met u op over de bestelling. Standaard transportkosten zijn €75,- incl btw maar de dealer kan hier nog van afwijken. Het koopbedrag staat niet vast. 


Palissade Block zwart

Artikelomschrijving

Een echte klassieker, ons Palissade Block. Deze bestseller is met een afmeting van 15x15cm perfect voor het creëren van de mooiste hoogteverschillen in jouw tuin. De veelzijdigheid van deze muurelementen maakt dat je er alle kanten mee op kunt, van tuinmuurtjes en bloemborders tot verhoogde terrassen en zelfs complete vijvers. Voor een goede verwerking dient de toplaag, ook wel zichtzijde genoemd, naar boven gestapeld te worden om maat- en kleurverschillen te voorkomen.

Liever een iets rustiger uiterlijk, combineer de Palissade Block Wave met de rechte variant, de Palissade Block. Liever een hele strakke muur of border, door de Palissade Block alleen in zijn rechte variant te gebruiken, creëer je een rustige, strakke en maatvaste muur.

De Palissade blokken behoren tot de productcategorie ‘Decoratieve elementen’. Ze zijn eenvoudig van ontwerp en op diverse manieren toe te passen. Een bijzonder object dat u geheel naar wens kunt toepassen.

Het is de vervanger van de Palinnoblock.


Plus- en minpunten: Volgens onze tuinspecialist

add_circle_outline
Maatvast
add_circle_outline
Verschillende vormen
add_circle_outline
Verhoogde border creëren
add_circle_outline
Eenvoudig te stapelen
remove_circle_outline
Verkleuren
file_download Verwerkingsvoorschriften Muurelementen

Specificaties

Serie
Palissade Block
Kleur
zwart
Afmetingen
60x15x15cm
Materiaal
Beton
Gewicht per stuk
31 Kg
Artikelcode
600314
Aantal per pallet
42
Behandeling
Onbehandeld
Afwerking
Strak
Werkende hoogte
15 cm

Bekijk dit product bij onze dealers

Eerder door jou bekeken