Gardenlux

Rockline Walling Small 40x10x10cm mosselkalk

Per stuk

Kleur
Afmeting
Hoogte
Totaal

5,20 incl. btw

info

Let op: Bij het plaatsen van de bestelling, rekent u niet online af. De bestellijst wordt doorverwezen naar de dichtstbijzijnde dealer of dealer naar keuze. De dealer neemt binnen 2 werkdagen contact met u op over de bestelling. Standaard transportkosten zijn €75,- incl btw maar de dealer kan hier nog van afwijken. Het koopbedrag staat niet vast. 


Rockline mosselkalk

Artikelomschrijving

De Rockline Walling Small is een prachtig element met een gekloofde zichtzijde. Deze blokken worden aan het eind van het productieproces gespleten, hierdoor krijgen beide helften een uniek breukvlak. Alle muurelementen van deze serie worden aan de bovenzijde gestraald, hierdoor ontstaat een rustieke deklaag die zorgt voor een mooi afgewerkte bovenzijde van de gestapelde muur. De Rockline Walling Small is voorzien van een impregnatie, waardoor de muurelementen beschermd zijn tegen verkleuring en vuil. 

De nieuwe Rockline Walling is kleiner dan voorheen, namelijk 40 x 10 x 10 cm. Dit maakt de steen net even wat handzamer en makkelijker te verwerken. Bij alle stenen wordt de bovenzijde van de steen gestraald, hierdoor ontstaat een rustieke deklaag die zorgt voor een mooi afgewerkte bovenzijde van de gestapelde muur.


Plus- en minpunten: Volgens onze tuinspecialist

add_circle_outline
Maatvast
add_circle_outline
Verschillende vormen
add_circle_outline
Verhoogde border creëren
add_circle_outline
Eenvoudig te stapelen
remove_circle_outline
Verkleuren
file_download Verwerkingsvoorschriften Muurelementen

Specificaties

Serie
Rockline
Kleur
mosselkalk
Afmetingen
40x10x10cm
Materiaal
Beton
Gewicht per stuk
8.2 Kg
Artikelcode
600711
Voorraad
1271
Aantal per pallet
126
Behandeling
Gekloofd
Afwerking
Strak
Werkende hoogte
10 cm

Bekijk dit product bij onze dealers

Eerder door jou bekeken